Sarrazin: Skulle inte vara första gången en kultur försvann...

Om Thilo Sarrazin på Deutsche Welles engelskspråkiga sändningar.

Rubriken till denna post yttrar Sarrazin 4:45 in i klippet.Relaterat i media: ekuriren HD DN Exp Dagen GP
Andra bloggar om: , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Sarrazin: Skulle inte vara första gången en kultur försvann...”

Anonym sa...
16 januari 2011 kl. 17:07

Verkligen underligt det där med politik. Om alla säljer sin röst i Sverige och ja, säg att det råkar vara ett Nazistparti som köper den på Blocket. Då kommer nuvarande regler om "arbetslinjen, kontakta en politiker och bidragsfusk" att omvandlas till "Arbeit Macht Frei i koncentrationslägret, Hitler i bunkern mitt i Centrum och Stockholmsbörsens krasch och hauss för riksdagsbörsens handel med rösträtter". Giltig i 4-5 år och det kan ju vara en utslagsröst. Ja, en prislapp på sisådär 400 000 kr för förlust av sociala förmåner i 4-5 år.De behöver ju inte ens ändra nuvarande lagstiftning. Shit the same vem som regerar och tillämpar skiten.Verkligen trist....ja, verkligen trist om 100 år. Fast vem bryr sig?

Vill du köpa min röst? Håll utkik på Blocket, utländska hemsidor där man kanske främst intresserar sig för Europaparlamentet etc.

Du betalar tågbiljett. Vi möts så pengar kan sättas in på mitt konto samtidigt som dina anonyma röstkort lämnas över till mig och jag röstar åt dig.

Silver sa...
16 januari 2011 kl. 17:48

Kulturellt inte första gången i vita delen av världen. Etniskt det absolut sista den vita delen av världen gör. Inom några hundra år existerar den vita människan ej mer.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.