Ja till alerta megasuper-tralltrevliga hälsofascisterVad jag svarade?

Njae... Friska alerta och megasuper-tralltrevliga norrmän, högläsning av kristen filosofi på radion dagarna i ända (inte helt oävet egentligen, men...). Tror inte det. Svarade dock "ja" som politisk protest. (Va? Skulle även andra ha klickat likadant på "ja"? Okej. Då finns det tydligen många missnöjda som protesterar! Inte sant?)

Men Sverige går väl bra? Jag hör ju att statsministern andas in för att utbrista nåt i stil med "Nu bär det iväg uppåt! Nu kommer jobben [20-25% arbetslöshet enligt internt snack inom LO] och nu ska vi satsa på full lön för de som inte har arbete, avskaffa karensdagar och utreda så att vårdköerna är väck om 20 år." Bakom hans rygg intrigerar dock verkligheten med en sjunkande orderingång hos industriföretagen...

Ringholm kanske kan trösta med milkshake när budgetförhandlingslångbänkarna med totalt kompromissovilliga V och MP går vidare, helt i lä för tysta svenska medier som annars blåser upp minsta procentenhet skillnad i nåt bidragssystem som klyftor mellan de borgerliga som absolut inte kommer att överbryggas.


Nåväl. Bortom politikens dårskap: Wittgensteins stuga på norska höglandet samt några veckors kontemplation vore inte helt fel... Helt i lä för bullriga svenska medier.

(Wow, hittade en jpg-fil.)

Comments

No responses to “Ja till alerta megasuper-tralltrevliga hälsofascister”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.