Sossar gör piruetter när borgare leder!

Aqurette är en bloggare jag uppskattar.

I måndags berättade Aqurette, inspirerad av bloggen Bent, att dataintrången på SAPnet var en enstaka grej av en 24-årig LUF:are som sossarna spann ihop nåt kring och därmed även visade att man är värdiga officiella svenska världsmästare i spinndoktori.

I dag visar han (implicit och "välvilligt" tolkat från min sida) att heterosexuella inte ska få rösta samt att det borgerliga socialistiska blocket kommer att vinna valet när Bi, Hi, Trans, SM, GM, GSM, HBT, SMS och XL får exklusivt rätt att rösta i valet, vilket alltså i en naturlig åtgärd betyder totalt röstningsförbud för oss heterosexuella som därmed får blogga ostört.

Äntligen en positiv nyhet alltså!Jag gillar alltså Aqurettes blogg så mycket att jag nu "agade" den lite, allt enligt påbud i den Heliga Skrift.

Uppdatering: Raljerandet här berodde dels på en inledningsvis väl mild uppfattningen om sapnet-gate, i tidigt stadium där Aqurette nu har en nyanserad bild, och dels att jag fick för mig att det var skoj att skoja i den inflation som det finns i opinionssiffror oh nu även på alla möjliga grupper av människor.


Andra bloggar om: , , , , ,

Comments

No responses to “Sossar gör piruetter när borgare leder!”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.