CNN, Allah Akbar typ

CNN har visst visat ett videoklipp från en jihadist och sniper när denne skjuter ner en amerikansk soldat. Michelle Malkin vloggar i dag om saken.

CNN själva, den 19:e (för några dagar sedan).

Smaklöst är bara förnamnet och upprördheten över CNN:s tilltag -- samröre med en jihadist -- är visst stor hos CNN:s publik. Är de stora medierna pressade av att smaklösheter annars läggs ut av jihadister själva på t ex Youtube. Att man genom att publicera försöker hålla jämna steg i någon slags "smaklöshetsutveckling"? (Vilket korkat ord jag tvingades hitta på; "utveckling"?) När en person har en kamera kan nog denne möjligen även tas för en journalist. Att publicera en jihadists snuff innebär nog att delta på motståndarsidan, de religiösa extremisternas, jihadisternas sida. Tycker att poängen Michelle Malkin har rörande en del västmedier (**) -- utifrån hänvisning till en islamistisk ledares beröm av proislamistiske George Galloway samt Robert Fisks rappotering -- är relevant med en närmast odiskutabel självklarhet.

Nåväl. En Muhammed-teckning går inte an att visa. Aldrig! Allah Akbar, CNN?

-

(**) (Jag känner dock inte till vilka västmedier som låtit t ex Galloway basunera ut sitt stöd för Hizbollah och islamism samt hat mot USA och västvärlden. Men sannolikt några och med säkerhet skriver Robert Fisk för bl a Guardian.)


Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

No responses to “CNN, Allah Akbar typ”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.