Bakom stämning för upplysning rörande muslimer

En intressant LGF-post.

Borde skiva lite om detta, men gör det nog senare när jag får tid. Titta på klippet så länge, vettja! Glenn Beck reder ut en del kring en händelse nyligen beskriven av Robert Spencer (*).


G. Beck Uncovers Muslim Plot to Silence Dissent... by Ali_La_Pointe

-

(*) Här skrev Cox & Forkum om saken, med följande illustration.

07.04.15.UnfriendSkies-X.gifAndra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Comments

3 Responses to “Bakom stämning för upplysning rörande muslimer”

Enlil sa...
2 april 2007 11:49

Historien är ju helt klart galen, men det blir ändå lite patetiskt när Glenn står i sitt eget TV-program, i media(!), och går på om hur The Media (TM) tystar ner islamkritik osv.

Magnus sa...
2 april 2007 19:42

Han beskriver att mainstrem-media försöker göra imamerna till medborgarrättskämpar istället för att belysa besvärande omständigheter kring händelsen och hans invändning är inte irrelevant på det sätt som du påstår eftersom han själv knappt motsvarar mer än en obetydlig rännil i medierna (ungefär som bloggar som kan klagar på att saker inte kommer fram inte förlorar i trovärdighet).

Vad medierna i stort säger (vilket alltså Glenn adresserar) har vidare -- även om det inte momentant ändrar människors poliliska uppfattning -- betydelse för den politiska diskursen (såsom agenda, begrepp, oskrivna regler om vad som kan sägas) och även utifrån detta känns hans påpekande befogat, tycker jag.

17 april 2007 14:11

Bäst att mina syriansk-kristna grannar slutar sjunga O Store Gud på arabiska genast. Den liknar min familjs muslimska böneutrop. Och de kan förväxlas med oss så att SÄPO-CIA stänger deras kyrka och skickar dem till internering. Pärleporten är en annan farlig sång som kristna har: de menar säkert pärlband av ammunition! Media måste avslöja allt om alla minoriteter så folk vet vilka vi är och lättare kan slå och utrota oss!

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.