Bloggtorka... Torktips som gav självförtroende?

crow.jpg


Bloggtorka och känner mig rätt degig. Har du också dåligt självförtroende och känner dig lite dum ibland? Då kan man jämföra sig med andra. Varför inte med en role model och politisk medveten Sheryl Crow? På sin blogg på Huffington Post ger hon ett förslag till lösning på växthuseffekten:

"Jag har ägnat en större del av denna turné till att försöka komma på enkla sätt för oss alla att bli en del av lösningen på problemet med växthuseffekten.

Även om mina idéer är i ett tidigaste utvecklingsstadium så är de ändå, som jag ser det, värda att utreda. Till mina favoritfrågor hör bevarandet av skogen som kraftfullt bidrar med det syre vi behöver. Jag föreslår att en gräns sätts för hur många rutor toalettpapper som kan användas vid en sittning. Nu vill jag inte sno någon laglydig amerikan på hennes gudagivna rättigheter, men jag anser att vi är ett tillräckligt hårt arbetande folk att vi kan få det att fungera med endast en ruta per toalettbesök, förutom, såklart, vid de lite jobbiga tillfällen då 2 till 3 kan behövas. När jag presenterade denna idé för min bror, vars omdöme jag implicit litar till, förslog han att ta det ett steg längre. Jag tror att han sa 'hur vore det att helt ta bort själva rutorna'."

Känner du dig fortfarande lika dum?

(Tips: Hot Air)


Andra bloggar om: , , , , , ,

Comments

3 Responses to “Bloggtorka... Torktips som gav självförtroende?”

21 april 2007 15:21

känner mig faktiskt osannolikt smart, jag som inte ens kände mig dum till att börja med...

Magnus sa...
21 april 2007 15:49

Så bra då. Då funkar det alltså! Ska se om jag kan göra detta till nån sorts följetong med andra oväntade "brighta" idéer...

25 april 2007 21:00

verkar vara en rolig grej, IQ-bosting helt enkelt =)

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.