Rädda Erixon!!! Lägger själv i lågväxel

Har lite låg blogg-gnista förnärvarande och frågar mig varför inte andra spänstiga bloggar (se t ex bloggtipset nedan) får flera läsare än min just nu lite sega blogg. Det är naturligtvis roligt att ens tankar har några läsare men just nu bloggar jag gärna lågintensivt, kanske s a s skjutandes något inlägg i veckan från höften...

Ett par bloggtips:

1) Every Kind of People.

2) Gå till Erixon och se i vänstermenyn hur du kan rädda denna blogg genom att betala ett belopp via postgiro eller SMS-betaltjänst. Har du, som jag, nångång prenumererat på i journalistiskt avseende vänsteblaskan SvD? Kostnad: 3639 kr per år. Något liknande för DN tror jag. Om 300 personer ger bara 1/10 av priset på en SvD-prenumeration kommer Erixon att blogga vidare. Annars stängs bloggen efter maj! Och kom ihåg att inget sker av sig självt; du betyder något!


-

Ser på SVT att ett SD-förslag har införts i det tysta (tips av Robsten). Men SD är ju nazi-anstrukna juh! Inte bara kritiska till invandringspolitiken. Och kritiserar man invandringspolitiken är man ju förresten nazi-anstruken, så det så! Demografi som visar att Sverige får över 10 procent muslimer om 20 år och 20 procent muslimer (kanske vad Malmö har i dag? ...vad har Malmö då?!?) om cirka 40 år är det allt nazi-anstruket att alls informera om. Klokt att det inte görs alltså! (I värsta fall blir det nåt mer demografi-inlägg av mig snart, där en SCB-utredning om demografi med avseende på etnicitet tas upp.)

-

SD:aren är förresten, enligt vad vänster-statsvetare Marie Demker i Göteborg skriver i SvD, en ung arg man från landet. Kanske drömmer om "när plommonen var saftiga och luften sval och ren". Ser att någon lagt ut ett par Magnell-låtar på Youtube. Vällingklockan och Olas Dylan-tolkning På snespår. Omodern 70-tals-pop tycker nog en del. Kanske det, men en grym låt från en låtskrivare med massvis av pärlor!

ola_magnell_video.jpg


Hur som helst. Trevlig Valborg!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

3 Responses to “Rädda Erixon!!! Lägger själv i lågväxel”

Knute sa...
28 april 2007 15:45

Hej Magnus, tusen tack för bloggtipset!

Rasist och fascist är inte längre skällsord utan har blivit vardagsord. Numera behöver man inte alls vara anhängare av Hitler, Mussolini, Stalin eller Saddam Hussein för att få något invektiv påklistrat på sig.

Det har gått mode i att kalla varandra nazist och det är ju inte särskilt elegant retoriskt sett.

Men vi kanske helt enkelt får avdramatisera begreppen. Till exempel fascism som helt enkelt betyder att den råa makten har rätten.

Begreppet rasist börjar bli så urvattnat att det inte längre betyder annat än att vara kritisk till den stora invandringen från Mellanöstern.

På samma sätt börjar anhängarna av det multikulturella samhället alltmer få stämpeln fascist på sig, i den betydelsen att de hellre stödjer islam än demokratin.

Matte sa...
1 maj 2007 10:30

Rasist är urvattnat,det har du rätt i. Visst, de "kunniga", professorer, politiker och liknande stödjer ju islam, en religion som förnedrar kvinnan, hon är mindre värd där. Jämlikhet gäller i Sverige, kom ihåg det Sahlin och Reinfelt. Stackars Malmö, vad ska det bli av den staden som kommer att ha de flesta aktiva religiösa muslimer om inte alltför lång tid.

Robsten sa...
1 maj 2007 12:51

Lägger du in en högväxel så lär du väl slå Jinge med dina besökssiffror, det vore en högtidsstund värd att fira;-) Jinge ligger ju nästan högst, om han inte rent av ligger högst, och han rapar samma saker om och om igen. Vi alla står ju för samma åsikter hela tiden, men inte fan rapar vi exakt samma sak om och om igen som Jinge,ändå ligger han i topp, how come?

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.