Motvikt till PI:s ...mörka värld ;)

PI blockerar inte kommentarer och egna artiklar som anger eller antyder att mörk hy och invandrarstatus är orsak till upplopp. Som motvikt, här några plundrare med s a s vita kulturella rötter.


Vilket kap!


Haffade en vit lekkamrat...Två av fem vita?


Fler tramsiga bilder här...

Relaterat i media: SvD
Andra bloggar om: , , , , ,

Comments

2 Responses to “Motvikt till PI:s ...mörka värld ;)”

JohannaV sa...
10 augusti 2011 15:06

Har man följt Theodore Dalrymple är man inte förvånad över upploppen. Vitt trasproletariat i samklang med ointegrerbara invandrargrupper är ett ofelbart recept för katastrof. Faktum är att islamism får näring av det moraliska förfall invandrare ser bland den vita arbetarklassen: tredje generationer som inte skaffar sig ett jobb (det lönar sig inte pga bidrag), tonårsmödrar som redan bär på andra eller tredje barnet och horder av ensamstående arbetslösa unga män som redan hunnit skaffa barn med 3-4 olika kvinnor - barn som de naturligtvis inte träffar eller betalar för.

För arabiska och pakistanska pojkar kan den tillgången till det värsta av både den egna kulturen och den vita socialbidragsklassen ses som berikande - åtminstone så längde de är någorlunda unga. Den egna kulturen och Storbritanniens generösa familjeåterföringsregler förser dem med en lydig flicka från föräldrarnas hemland som sköter hemservicen. Och den omgivande kulturens lössläppta vita flickor ger dem tillgång till nära på obegränsat med sex. Ingendera kulturen lär dem impulskontroll ochatt tygla passioner, så nödvändigt för att bevara en civilisation.

Brittisk arbetarklass har aldrig varit omoralisk - innan flumliberalismen och sociala experiment förstörde dem. Multikulturalismen spädde på problemet.

De politiker och intellektuella som skapat problemen bor och arbetar tryggt från den misär de själva åstadkommit.

JohannaV sa...
10 augusti 2011 15:09

Ovanstående har naturligtvis inget med PI att göra.

Tråkigt att den extrema och enkelriktade sajten lagt beslag på begreppet Politisk inkorrekt. Vi behöver icke-PK nyheter.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.