Nuder-kunskap och (s)trukturellt kunskapsproblem...

Plus för Per Nuder som ev. partiledarkandidat är enligt Expressen att han är populär i vänsterfalangen (sic!). (Är sen att vara populär i högerfalangen ett minus?)


Ser förresten att i DN (förmodad vänsterjournalist?) anges höger om mitten i S som negativt och vänster som positivt:
"”Unge” Damberg har visat intresse för posten. Hans position till höger i partiet talar dock emot honom."
...och:
"Om Palm suktar efter partiledarposten är oklart, hur som helst anses hon stå till vänster i partiet."

Tur att media finns till hands att vägleda oss, för utbildningsnivå relativt befolkningssnitt ökar inte i alla partier. Förklarar dessa grafer S problem i linje med den slitna historien nedan? (ht: Patrik Öhberg)


En pojke berättade i skolan att de hade fått 8 stycken kattungar. "Allihop är socialdemokrater" sa han. Två veckor senare kom Carin Jämtin och hälsade på i skolan. Fröken bad då pojken berätta om kattungarna. "Jo, det är så att vi har fått 8 stycken kattungar och de är moderater allihopa!" "Men så sa du ju inte förra gången!?" sa fröken bestört. "Nej", svarade pojken, "men nu har dom fått upp ögonen".

Relaterat i media: Exp: Lars Stjernkvist: "Vi har inte sett krisens botten"; Exp: Håkan Juholt: Jag har tänkt i de här banorna länge; DN: ”Möjligt att Nuder ser det här som ett bra läge”; DN: Marie Demker: S urholkar tilltron att leda regering; DN: Nio namn – men ingen som tycks längta efter att bli S-ledare; SvD: Statsvetare: Avgången påverkar fler än Juholt; DN: SSU: Det bästa han kunde göra; AB: Slut efter
302 dagar

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

No responses to “Nuder-kunskap och (s)trukturellt kunskapsproblem...”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.