"Wolodarski behöver plattas till" plus mitt blognamn?

Kanske mitt första bloginlägg om bloggande?! Ett litet snapshot som beskriver mitt blogliv (en omskrivning för hundliv?) just nu.


Min senaste kommentar på nätet gjorde jag på följande artikel på "Sömlösa nätter", nämligen detta:

Bra artikel!

(Om att folk här inte bryr sig om det: Media består i så hög grad av vänsterjournalister. 70% i Public Service-media och troligen högre andel av politiska journalister (ickesocialister kan enligt dessa undersökningar förväntas att i högre grad vara engagerade inom exvis nöje och sport, vilket nästan aldrig påpekats), och dessa journalister blir kanske lika behärskat snörpta om munnen när arabdiktaturer befrias av sina folk som när Irak befriades. Man är ju inte för att USA:s politik ska leda till något positivt för demokrati i arabvärlden - det var ju nämligen en tänkbar positiv effekt av USA:s politik. Usch-usch-usch! Detta sista gny kommer vi säkert att höra även i denna "vänsterblogvärld". Chadie "Wolodarski behöver plattas till" NU-bloggen etc... :-)

Chadie, som på Mattias blog inte ser journalistiken som vänster, har jag i dag även kommenterat beträffande ett märkligt citat på vänsterbloggen här.

Utöver det har jag under några dagar kommenterat hos vänsterbloggaren Mattias, som nu medger att han vill ha lägre skatter (och inte alls står för den skatteromantik där han genom budskapet i sina postning framstått som motståndare till skattesänkningar och istället försvarare för den socialdemokratiska skattehöjarpolitik som Nuder aviserat). Bra och viktig konkretion av Mattias!

Utöver detta läser jag just nu mycket böcker och försöker att lära mig en del tämligen svåra men fascinerande saker, och bloggar därför sparsamt. (Vidare började jag skriva ett svar till Thomas Palm på miljöinlägget nedan, men trots uppenbara och enkla brister i repliken tar faktaletande säkert minst 15 minuter. Återkommer snart när tid finns!)

Helt apropå: Är min blogs namn, som valdes på en bråkdels sekund, en dålig investering?

Comments

3 Responses to “"Wolodarski behöver plattas till" plus mitt blognamn?”

Bengt sa...
2 mars 2005 03:52

Hej Magnus...

tillbaka efter en dramatisk resa till Libanon...

Tycker att namnet är helt okey...däremot kanske du ska designa eller åtminstone ägna liten stund för att göra din blogg grafiskt personlig...

Även om den är personlig i allra högsta grad, men min erfarenhet är att ögat fångas av ögongodis. Då kan du få nya läsare av dina intressanta tankar...

bubblaredk sa...
2 mars 2005 13:06

Jag tycker ditt bloggnamn ær bra, Magnus. Det låter kul, faktiskt. Så blogga tryggt vidare :-)

Magnus sa...
2 mars 2005 22:41

Tackar Bengt och "sn"!

Jag har funderat på att byta template, men kanske förr byter blogverktyg. Vill ha möjlighet att sortera postningar ämnesvis och lite annat. Du Bengt och Stationsvakt har ju rätt snygga blogger-bloggar. Får kolla runt nån gång, men kör nog vidare med detta ett tag till. (Finns viktigare saker att lägga tid på.)

Byter nog ändå namn nån gång i framtiden, när jag blivit en lite mognare bloggare ;-)

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.