Avkopplande tävling efter hård debatt

Då en viss debatt kanske börjar kännas utschasad: En uppfriskande tävling!

Byt ut ord och namn i VERSALER i textavsnitten nedan med följande sex snuttar så att citaten överensstämmer med den ursprungliga texten (ledarartikel på dalademokraten).

- "de borgerliga partiledarna"
- "flodkatastrofen"
- "tsunamin"
- "svensk"
- "Lejonborg"
- "Göran Perssons"

"Mycket pekar dock på att VÄNSTERN nu bestämt sig för att plocka politiska poäng på KATRINA - och så får vi bevittna hur ORKANEN slutligen sveper in i SVENSK/AMERIKANSK politik."

"Ty nu kommer från de hållet de riktigt heroiska eftertankarna: Hade vi suttit vid makten hade världen varit långt bättre. SVENSKA MEDIA/MOORE inriktar kritiken på GEORGE W BUSHS bristande ledarskap."

(Som sagt: Dessa citerade passager börjar kännas tröttsamma nu!)

Svar skickas som kommentarer.

Full pott samt efternamnet Greider renderar i ett hedrande pris.

(P g a bristande resurser är antalet potentiella vinnare begränsat till visst efternamn liksom fusk med citat-länken nedan inte kommer att beivras.)


(Citaten från ledare som även - ska sägas - innehåller regeringskritik beträffande den svenska demokratin.)



(Uppdatering: Okej, medger att detta var ett i överkant fnittrigt och tramsigt omoget inlägg om hur Göran Greider kritiserade politiseringen vid en annan katastrof. Samtidigt hör jag just nu på radions Studio Ett (sändningen i går där Dick Erixon deltar; se även bloggposten "SKA PRESIDENTEN DIRIGERA BUSSAR I NEW ORLEANS?" på www.erixon.com) hur journalisterna helt osakligt fortfarande trummar ut de falska budskapet att amerikanska myndigheter inte reagerade på orkanen förrän efter 5 dagar, samt därefter skenbart (byggt på lögn) intelligent frågar oss lyssnare hur det kommer att påverka USA:s självbild beträffande deras samhällssystem. Yada-yada.

Uppenbarligen bryr man sig inte det minsta om fakta i t ex den balanserade bbc-artikel som Erixon bloggade nyss. Eller om siffrorna 54 procent för Bushs insatser och 12 procent emot, enligt en CBS News-undersökning refereradhär.)

Comments

No responses to “Avkopplande tävling efter hård debatt”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.