Bra reklam! Plus en blaha-posting...

Detta får bli en slags reklampostning kombinerad med introverta länkar till en liten rumlande promenad på bloggosfären sedan i går.
Först vill jag pusha lite för Egon Motwhalls blogg. En, enligt egen utsaga, Uppsala-anka som helt nyss, bland annat efter en i eget tycke högst blygsam faktakoll, däckade en utrikes-skribent på DN och Aftonbladets Wolfgang Hansson. Här tre poster sen i går:
1) Dagens Nyheter ljuger om amerikansk "bomboffensiv" i Irak

2) Aftonbladets värdelösa analyser

3) DN skyller ifrån sig


Sen var det då mina oförargliga hålstickningar av ett par vänstergubbsåsikts-ballonger i ämnet Irak-kriget. Dels här hos Jinge (som i "propagandistisk etik" inte drog sig för att använda bilder på barn för att vinna sympati för antiamerikanism). Dels här, hos Det Progressiva USA.


På bloggen Right Online diskuteras förresten här om dagens FN bör finnas kvar; Ska FN anses som oförbätterligt även om diktaturer får ett starkt reducerat inflytande? Ska USA helt sonika sluta att betala till FN?


Mitt glesa helgbloggande kommer nog att bestå. Läs gärna bloggar länkade här intill eller, som jag, slit i högskattestat och försök hinna vara en gnutta social.


Solong sålänge...

Comments

No responses to “Bra reklam! Plus en blaha-posting...”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.