Nazister hyllar Ahmadinejad

Sökte för ett par dagar sedan på "Ahmadinejad" och fann på inte mist många tyska nazisters debattsidor och några hemsidor följande video som hyllar den iranske presidenten. Musiken är Rammsteins "Sonne", och diktatorn hyllas som solen och den störste stjärnan av alla. Videon avslutas med att fem av några kända förintelseförnekare passerar revy. Det är uppenbart att antijudaism kan förena ickedemokrater. En gång Hitler och stormuftin av Jerusalem, nu tyska nazister och den shiitiske diktatorn med storhetsvansinne.

Videon kan ses på denna Putfile-sida (öppnas i nytt fönster).

Uppdatering 2012: Videon lades på Youtube 3 år senare, hösten 2009:


Egentligen överflödig kommentar:
Det man ser under de glåmigt färgsatta sekvenserna och under de hårdare klingande verserna är bland annat Israels adekvata skydd mot terrorister (kontroll när bussar passerar en gräns, vägspärrar mm). Fallet av filmad misshandel av en som misstänktes vara terrorist ledde, vill jag minnas, till hårda domar mot skyldiga poliser. Det i rättsstaten och demokratin Israel. Hur Ahmadinejad behandlar iranierna är ju... ja... (bl a avrättas homosexuella offentligt; kanske en del nazisters gillar).

Men Rammstein är ju rätt okej! :-I (Kanske borde blogga filmen utan ljud mtp upphovsrätt?!! Ah!)

Andra bloggar om: , , ,

Comments

3 Responses to “Nazister hyllar Ahmadinejad”

Dan Eriksson sa...
1 september 2006 kl. 22:29

Filmen kommer tyvärr inte upp för mig. Antijudaism var annars ett intressant uttryck, det ger inte så många träffar på Google...

Magnus sa...
2 september 2006 kl. 01:00

BTW: Lägg ner *din* antijudaism också!!!

Knute sa...
17 november 2006 kl. 14:14

Varenda en som jobbar med media eller är politiskt korrekt hjärntvättad borde veta sånt här, men de skulle pissa på sig av rädsla. Ungefär som på 1930-talet då nazismen började visa sitt rätta ansikte.
Clavis

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.