Ny bok: "The Day of Islam"


Fick för några dagar sen syn på denna färska bok (22:a maj) av Paul Willams, men som jag inte har läst än.

I amerikanska debatten om amnesti för illegala invandrare samt utbyggnad av staketet vid den mexikanska gränsen har tecken på att al Qaida tar sig in i USA via Mexiko aktualiserats. Detta som säkerhetsfråga tas upp i boken. Paul Williams aktualiserar även en Adnan el-Shukrijumah såsom USA:s just nu farligaste person (NewsMax). En al Qaida-kille som bland annat ska ha förberett 911-attentatet och nu tros förbereda ett attentat med så kallade smutsiga bomber i USA. Uppgifter som får stöd av nuvarande FBI-chef Robert Mueller. (Mer på en bokreklamsida på Newsmax)

-

Jag dristade mig till att hafsa ihop en översättning på bokförlagets text om boken (orginaltexten bl a på Amazon):

I två tidigare böcker, "Osama's Revenge" och "The Al Qaeda Connection", avslöjade den garvade undersökande journalisten Paul Williams den oroväckande potentialen för nukleär terrorism på amerikansk mark samt de olycksbådande kopplingarna mellan organiserad brottslighet, illegala invandrare och al Qaida. Nu breddar Williams sitt fokus bortom al Qaida och erbjuder läsarna nyligen avslöjad information om terroristverksamhet i Pakistan, Iran, Irak, andra muslimska länder -- och vårt grannland Kanada! Vad som framträder är en plågsam bild av internationell terroristverksamhet, alla siktande på utplånandet av Förenta staterna och västvärldens kollaps.

Denna omstörtning ska inledas på "the Day of Islam”, radikala muslimers dröm att se hela mänskligheten underkasta sig Allah. Baserad på det "glömda vittnesmålet” av FBI:s "Confidential Source One”, likväl som på andra källor, inleder Williams med att presentera bevis för Osama bin Ladens införskaffande av höganrikat uran i Sudan från kärnanläggningar i Tjetjenien och ryska maffian. Sedan erbjuder han ytterligare information om insatserna av pakistanska vetenskapsmän och tekniker från A.Q.Khan utvecklingsanläggning för att underhålla och uppgradera al Qaidas ”beställda kärnvapen” (med explosionsförmåga överstigande tio kiloton) för ”Amerikas Hiroshima”.

Denna information har empirisk stöd som borde skingra varje tvivel att dessa vapen inte bara framställts utan även har levererats från Karachis hamn till strategiska platser i västvärlden. Med fokus på Pakistan förutspår han ett mardrömsscenario om president Pervez Musharraf skulle störtas och hans arsenal av sextioåtta kärnvapen kommer i händerna på radikala mullor. Williams undersöker också iraniernas roll, både beträffande sponsring av terrorism och i planerandet av Amerikas Hiroshima. Utöver detta avslöjar han flera ickerapporterade alarmerande belägg för terroristverksamhet av Hizbollah i Amerika samt presenteras bevis för att ett samgående mellan Hizbollah och al Qaida har fullbordats.

Slutligen presenterar han upplysningar som visar att allvarliga hot mot Amerika inte bara kommer från vår sydliga gräns, utan från Kanada och deras häpnadsväckande öppenhet rörande radikal Islam. Den största hotet av alla, sammanfattar han, kommer inifrån -- inte bara från de radikala moskéerna i varje större amerikansk stad, utan även från de islamiska paramilitära grupperna i glesbygd över hela landet, inkluderande Islamberg i staten New York, där nya rekryter utbildas för det stora Jihad mot Förenta staterna rakt framför näsan på FBI och representanter för Homeland Security. Definitivt kontroversiell sänder denna chockerande exposé en varningssignal till amerikaner som tiden efter den 9/11 invaggats i en falsk känsla av säkerhet.


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Comments

No responses to “Ny bok: "The Day of Islam"”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.