Skärp till anti-SD-arbetet

Såg just en del av ett seminarium på Gräv 2010, där bl a Kaliber-reportaget om hur SD infiltrerades tas upp och den ansvariga för det, Sanna Klinghoffer, påpekar hur upprörd hon blev när Åkesson inte ville medverka som han lovat precis efter att ha fått reda på att SD under ett halvår infiltrerats av SR-reportrar. Aggressivt Åkesson!

Nåväl, till kritiken. Ska verkligen seminarieåhörare under en timme behöva anteckna denna viktiga information? Borde den inte tryckas upp samt omedelbart och ständigt kablas ut? Görs detta redan? Nej, på radions nyheter för några minuter sedan talades mestadels om något nytt terrordåd -- inget om Åkesson!

En annan uppskärpning är att vid anti-SD-seminarier släppa in de gissningsvis hundratalet mörkhyade invandrare som står i foajén. Pinsamt att hundratals fisbleka svenska journalister blir ansikte utåt istället för att den etniska mångfald som finns får representera deltagande vid dessa för demokratin så viktiga seminarier.

SVTforum_publik_1

SVT:s Axel Humlesjö i tankar om det demokratiska anti-SD-arbetet.

SVTforum_publik_4

En med de i foajén kännande panel.

SVTforum_publik_5

Applåderande åhörare med papper och penna.

SVTforum_publik_7

Missade jag någon med "icke-européiskt" utseende? Nästa gång bör SVT, för att bryta den ras-normativitet man här förmedlar, alltså även filma i foajén.

Dock ser det, som SVT/SR föredömligt brukar påpeka, inte mycket bättre ut på SD:s landsdagar (se nedan; många SD:are iofs invandrare), men det försvarar ju inte den etniskt mycket homogena bilden av anti-demokrati anti-SD-arbetet.

Gruppbild%20RA%202008.jpg


----
Oberoende av detta inläggs ironi kan SVT:s klippet rekommenderas. Sydsvenskans Niklas Orrenius, mellan cirka 10 och 21 minuter in i klippet, är intressant.

Relaterat i media: YA, KB, DN, DN(2)
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Skärp till anti-SD-arbetet”

JohannaV sa...
31 mars 2010 19:44

Jag har nu lyssnat på Orrenius. Det är bedrövligt att det finns sd:are som skickar hotmail.

Jag trodde vi höll oss för goda för sånt.

Ikonoklast sa...
1 april 2010 11:35

Nå, om Luf inte håller sig för goda att logga in på sossarnas intranet, så varför skulle man bli förvånad om något enstaka pucko bland sd:arna skulle skicka hotmail?

Förresten, när tog en etablerad politiker
eller intellektuell avstånd från vänstervåldet mot Sd?

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.