Invandrings-plank...

Testar ett Invandrings-plank, länkat i menyn. Ett åsikts- och frågeplank för de t ex som sympatiserar med andra partier än Sverigedemokraterna men har synpunkter på och/eller är bekymrade över invandringspolitik. (Rasistiska inlägg kommer att raderas.)

Ett par frågor förresten...

Relaterat i twingly-media: BLT, TA, YA, SvD, SMP, HD, HD(2), DN, Barometern, Barometern(2), SkD, SkD(2), SkD(3), GP
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Invandrings-plank...”

Anonym sa...
23 april 2010 07:35

Skulle gärna röstat, men "annat" fanns inte med och då menar jag inte ett mer invandringsfientligt.

Som liberal kan man inte stödja något av partierna ovan.

23 april 2010 09:18

Ja, jag jävlas visst med PP, FI m fl, då inte alternativet "övriga" anges. :/

Men det är nog rätt att inte ha er i sådant alternativ. Det skulle nog ge överrepresentation på en sån här nätomröstning och därmed skapa spekulation och eventuellt intryck av att det handlar om slibbiga ND fastän det är enfrågeliberaler i PP.

Genom det lilla skeva urvalet är inte detta så vetenskapligt, vilket också är skäl att inte ha med småpartier. Jag söker en indikation för (med relevans på) större partier. Att av rättviseskäl ta med alla små partier tillför inget.

Men tack för kommentar! Med den noteras ett "litet statistiskt insignifikant mörkertal" för ...hm, PP? Liberala partiet? ... ?

PS. Liberala partiet tycks bra bortsett från amatörmässig litenhet samt gängse blindhet för historiskt unik och för vårt samhälle farlig massmigration.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.