Politiskt neutrale Poohl trivs på jobbet...

...och twittrade nyss:
"Visste ni att Vänsterpartiet bara behövde 185 röster i kommunvalet i Svalöv 2006 för att få ett mandat"
Bra att han även varnar för vänsterpartiet! Ligger Svalöv i någon mening mellan Malmö och Karlskrona? Kommer Expo att beskriva antisemitismen som stoppar idrott i Karlskrona, eller strunta i det som de gjorde för våld under Davis Cup?

RÄTTELSE: Mea Culpa! Poohls notis berodde på arbete med denna artikel, som handlar om risken av att ett nazistiskt parti (Svenskarnas parti) tar kommunalt mandat. I vissa kommuner krävs så lite som cirka 100 röster för att ta mandat. Om några nasse-familjer flyttar dit...(?)


Uppdatering: Mer poohlitiskt neutralt twittrande idag:
"I dag intervjuar vi Gudrun Schyman, som profilerar Fi som SD:s motpol."

Andra bloggar om: , , ,

Comments

6 Responses to “Politiskt neutrale Poohl trivs på jobbet...”

Anonym sa...
19 augusti 2010 14:53

Som du skrev är det bra att Expo granskar nazism i Sverige, exempelvis när det förekommit i SD, men vilka granskar Expo?
Den verksamhet de har gränsar, tycks det mig, ibland påtagligt till något slags statligt finansierat men ändå privat åsiktsregister.

Att Poohl är någon slags miljösocialist är självklart. Utan den åsiktsbakgrunden hade han inte kunnat verka inom svenkt media och opinionslandskap.

Anonym sa...
19 augusti 2010 15:38

Har det förekommit nazism hos Sverigedemokraterna?
Det visste jag inte! I vilket sammanhang har det framkommit?/Mh

Anonym sa...
19 augusti 2010 18:09

Svar till Anonym 2 från Anonym 1. Nazism inom SD är naturligtvis en fråga om definition. Jag syftar på grumligheter ifrån SDs födelse och personer som kanske eller kanske inte hängt kvar sen dess. Jag tror nog att SD uppriktigt försöker göra sig av med slikt bråte men granskning utifrån skadar inte. För enligt min mening behövs SD då inget riksdagsparti vill diskutera invandringen.

Anonym sa...
19 augusti 2010 21:01

@ Anonym från MH. Jag är uppriktigt intresserad av att få veta vad som ligger bakom uppfattningen att det är något konstigt med SD:s bakgrund. Vad är alltså grumligt? Att Gramscivänstern kör med sina lögner har jag inte bryt mig om men har alltså SD varit ett nationalsocialistiskt parti från början?/Mh

Larsson sa...
20 augusti 2010 20:33

Expo... kära nån...

Jag vill inte ha Rosengård på mitt område så Svenskarnas parti får gärna min röst den 19 september.

JohannaV sa...
24 augusti 2010 17:48

Till Larsson,
Det blir en bortkastad röst. Se till att rösta in SD istället.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.