Joniversity: Hotas vita rasen att utplånas?

Youtubekanalen Joniversity drivs av en skön kille och brukar ge repliker på Youtube-klipp. Här senaste exempel.En del av citatet 11:52 (Duke?) tangerar ett påstående framfört av vissa i den svenska nationalistiska rörelsen (t ex Gotiska klubben), nämligen att en judisk konspiration ligger bakom i media förordad multikulturalism.
"...since the white race is always portrayed as "evil," in the anti-white media the white race is viewed by all as not worth saving. / And the Zionist-owned media pushes multiculturalism upon white woman of child-bearing age with constant race mixing propaganda."

Andra bloggar om: , , , , ,

Comments

5 Responses to “Joniversity: Hotas vita rasen att utplånas?”

Silver sa...
28 februari 2011 13:36

http://www.youtube.com/watch?v=wOO4-mxdF7s

28 februari 2011 23:33

Silver. Youtubeadresser är inga egentliga kommentarer. Jag dechiffreras din som "svar" på mitt nämnande av --men knappast Joniversitys kritik av -- påståendet att judar för en mångkulturell konspiration på det sätt som Goten tror. Förutom att klippet inte är ett argument mot Joniversitys om att konspiration inte finns är det inte bevis för konspiration. Ointelligent och dubbelfel…

Många talar om mångkultur som ett måste. Har befunnit mig i universitetsmiljö där nästan alla är vänster och talar om mångkultur som något positivt vi inte kan välja bort, men inte många judar. De var jargongmässiga kritiker av Israel och positiva till palestinier inkl. Hamas. Joniversity nämner judar som går emot mångkultur. Han utelämnar såklart otaliga, t ex David Horowitz, Geert Wilders och oräkneliga andra! Finns enorm överrepresentation judar på sajter och organisationer kritiska till storskalig invandring och mångkultur. Freedom Center; Pajamas Media osv. Att vara emot invandring och mångkultur gör iofs inte en människa hedervärd per se; t ex inte nazi-ufot Joniversity kommenterar eller pga brist på kunskap och/eller intelligens rasister och/eller antisemiter i svenska nationalistiska rörelsen.

Men ditt klipp bevisar inget. Låt mig nämna att klippet ligger på kanal "antimassmedia" (får mig att tänka på Jared Loughner som vägrade lyssna på massmedia) och det andra av dennes två klipp hyllar Adolf Hitler. Dennes samtliga tre youtubevänner stolta nationalsocialister, rasistiska och antisemitiska. I klippet säger Barbara Spectre i judiska organisationen (vänster)progressivt att Europas judar har central roll i en utveckling som sker oavsett dem, men välkomnar entusiastiskt mångkultur. Ett konstaterande om mångkultur men, om man lyssnar, faktiskt inte promotande av ideologin mångkulturalism (ett -ism). Även partier som ND säger att europeisk mångkultur är ofrånkomlig pga demografi. Dock är inte jag entusiastisk till ökad mångkultur och vill hålla den i schack! Men då jag inte är vit-supremacist välkomnar jag (viss) invandring och (viss) kulturmix, men utan mångkulturpolitik. Finns i verkligheten förresten inte total assimilation och SD anser att ett lands kultur är öppet definierad av influenser.

(I klippets översättning har "smärtsam" adderats före "transformation [mot mångkulturellt samhälle]"?)

För misstanke (ej bevis) om judisk konspiration för mångkultur (kristna uttalar sig f ö som Spectre) måste visas att de är kraftigt överrepresenterade bland de som arbetar för mångkulturalism, i jämförelse med de som inte gör det. Liten skillnad räcker ej. Frågan är om skillnad åt det hållet finns?! Överrepresentation på en sida -- förespråkare av mångkultur -- räcker inte, utan förhållande förespråkare resp. motståndare krävs för misstanke av konspiration.

Att många judar har framträdande positioner i samhället har naturliga orsaker. Judar motsvarande ca 2 procent av västliga Europas och USA:s befolkning (14 milj av ca 800 milj) har tagit grovt 1/5 av nobelprisen; 22 procent. Överrepresentation 10 gånger eftersom de är smarta, om inte Nobelpriset är en konspiration. Därför är judar överrepresenterade i akademisk verksamhet och samhällspositioner.

Hur intelligenta de som skyller diverse saker på judar -- dvs faller för antisemitism -- är vet jag inte?

28 februari 2011 23:45

Silver, du/din namne kommenterade här: "Inom några hundra år existerar den vita människan ej mer" -- "ras" som religiöst värde; creepy! -- och undrade krystat hånfullt här om jag "återhämtat [mig] från den panikartade ryggmärgsreflexen åkallad av att läsa något icke-glorifierande om Israel/Judar", vid post där jag nämnda att Politiskt Inkorrekt skrev om judelobbyn som finns i maktens innersta krets.

Var du står tydligt.

goten sa...
1 mars 2011 16:06

Tack för att du länkar oss, Magnus.

Gotiska Klubben tillhör ingen rörelse eller organisation. Vi utgår oftast från egna iaktagelser. Vi använder ord som agenda och nätverk snarare än konspiration.

Men det räcker gott och väl för att Dagens Nyheter ska stänga av oss. :-)

I England däremot talar Daily Mail om konspiration när det gäller Labours föräderi i fråga om deras massinvandringpolitik.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/02/28/dagens-nyheter-stanger-av-gotiska-klubben/

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/02/28/tony-blair-och-mangkulturen/

Cello Jr sa...
7 mars 2011 16:42

"Joniversity nämner judar som går emot mångkultur. Han utelämnar såklart otaliga, t ex David Horowitz, Geert Wilders och oräkneliga andra!"

Är Geert Wilders verkligen jude? (Kom ihåg Göran Häggs visdomsord i "Retorik idag": "Fakta är kung" och ett litet sakfel kan vara förödande för ens trovärdighet.)

Sedan angående rasbegreppet, så har jag nyss postat om det på min blogg.

Se "Raser inte pseudovetenskap".

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.