National Public Radio i snack med brödraskapet....

Ron Schiller, chef för NPR:s finansiering, har i dagarna avslöjats med dold kamera i ett samtal med en spelad representant för muslimska brödraskapet under namnet Ibrahim Kasaam. Mötets ärende var finansiellt stöd från brödraskapet, vilket Schiller var positiv till. Han sa även att teaparty-rörelsen är vita rasister och typ galningar men har för samtalet tvingats att sluta på NPR.

juan-williams1De talade även om av NPR avskedade expertkommentatorn Juan Williams, sparkad för att han till Fox News sa att han blir nervös när han går ombord på ett plan med folk i muslimska kläder som i första hand identifierar sig som muslimer. Möjligen rimligt, men detta samtal avslöjar enorma fördomar om republikaner. Kasaam snackar sen på om hur media styrs av sionister och när han låtsas smöra att de brukar kalla NPR "National Palestinian Radio" utbrister NPR-chefen Betsy Liley: "Oh really? That's good! I like that!"



Breaking News: NPR annonserade för knappt en timme sedan att även NPR:s högste chef, Vivian Schiller, fått sluta! Uppenbarligen söker NPR efter avslöjade samtalet att behålla finansiärer. Avskedanden ska ge intryck av att något förändras. (Ett grundproblem är iofs relativistisk akademisk diskurs, där inga värderingar per se är fel, inte ens islamism.)

Relaterat i media: Exp
Andra bloggar om: , , , , , ,

Comments

No responses to “National Public Radio i snack med brödraskapet....”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.