Alliansen stoppar SD:s främsta valarbetare...

...genom att uttrycka att våld och bilbränder inte är mer speciellt för dem än för andra, påpeka att våldet eller fejkade papper vid migration inte gör dem mindre välkomna och att de från hemländer gärna får ta hit fler än idag samt i ekonomiska frizoner ska slippa företagsskatt så att busstreck och integrationsproblem upphör... eller nåt sånt.

Några av helgens SD-valarbetares aktiviteter enligt GP (#1 #2 #3):

brott_helgen15maj2011

Relaterat i media: GP1 GP2 GP3
Andra bloggar om: , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Alliansen stoppar SD:s främsta valarbetare...”

Anonym sa...
16 maj 2011 09:35

Per Albin har sagt "Sverige åt svenskarna och svenskarna åt Sverige!” Tage har sagt (1965) ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.” Ulla Lindström "Det vore roligt om detta land (Sverige) med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement". Är alla tre måste vara rasister –eller hur? /Ragnar

Anonym sa...
16 maj 2011 12:35

Jag föredrar verkligen nytt blod framför inavlade idioter som Ragnar. Att det råkar finnas inavlade idioter vars förfäder råkar vara födda utanför Sverige ändrar inte på det faktum att det finns mängder av individer vars släkt är utomnordisk som både bidrar och har bidragit till det svenska samhällets positiva utveckling.

Att sådana som Ragnar inte kan konkurrera ska väl inte vara alla svenskars problem?

/Sven

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.