Åter till limbo, termodynamikens andra lag och korkade bloginlägg

[Ordlista: vänster = korkad, orera ~ svammelaktigt tänka högt]SvD rapporterar hur Persson "bufflar" i Thailand:Persson vill ha svar på frågan varför det inte utfärdades någon varning under de två timmar som dröjde mellan jordskalvet och de efterföljande flodvågorna.

... . Persson tonade dock ned påtryckningarnas betydelse ... .På en tredje punkt var dock Persson mycket tydligare:

–Vill man att turisterna ska komma tillbaka måste de garanteras boende som bättre står emot flodvågor, säger statsministern som vill se en ordentlig byggnadsinspektion.


Kan man inte i nåt hippt e-demokrati-projekt fixa en sajt där man bara kan "klicka bort" Persson från makten; drag and drop i en trasch-tunna typ?Fast Leijonborg gör också ett inte oväntat svamligt intryck i Sälen.Allt fadar ("fejdar") förr eller senare ut till det gamla vanliga, och oppositionen borde förstå att man inte har något gratis i att skälla på regeringen. Varför inte? Jo, för att nu när den borgerliga svallvågen i opinionsmätningarna börjar rinna tillbaka så sätter gamla vanliga vänsterbloggare igång och menar att en borgerlig regering som vill sänka skatterna är opålitlig när de även lovar mer service och välfärd än sossarna, som om det inte spelade någon roll att de sämsta lasaretten endast har en läkartäckning på drygt en patient om dagen, medan de privata lasaretten har flera patienter per läkare och är mycket effektivare och bättre för alla parter samt att dessa privata finansieras offentligt, precis som sossarna (och borgarna precis som sossarna) vill det ska finansieras. Att en bra privat drift ger mycket mera är bevisat, men en vänstertänkande fattar förstås inte det, utan mal på som en värsta ...Göran Persson. Och svenskarna tror snart på allt sk-t som itutas dem av korkade munläder i Public Service (...i en serie om välfärdssamhället i SR nu så är det verklighetsfjärmande socialistiskt radikala vänsterdebattörer som Johan Ehrenberg som sätter agendan där halva svenska folket okritiskt tycks mala ner all idioti i etermedia i sina hjärnor till ideologiska beredare där resultatet blir mera usla bloginlägg och sossarna 50%, borgarna 45%. Tro mig!). Svenskarna är väl nöjda med att grundlurade stå i årslånga vårdköer och betala skjortan i skatter utan att få mer än politikernas helt usla åldringsvård - eller också vill man som grabben Myrdal, ha kvar den usla politiska servicen men sk-ta i den helt och dra till en dödsklinik... Fy bubblan vad korkade ni är, svenskar! Mig inbegripet, eftersom jag sitter här i Sverige nu... Och oppositionen får baske mig skärpa till sig; inte triangulera sig till vattvälling!Öh. Var detta tydligt?(Förlorade jag många läsare nu?)

Comments

4 Responses to “Åter till limbo, termodynamikens andra lag och korkade bloginlägg”

Anonymous sa...
17 januari 2005 22:22

Känner igen mig i känslan. :)

Blir det (s) 2006 igen så flyttar jag. Men det sa jag iofs förra gången också...

Kan dock bli ett intressant val:
http://www.framtidstanken.com/index.php?p=66


Erik
framtidstanken.com

Anonymous sa...
17 januari 2005 22:39

Det mest realistiska partiet att bryta in tror jag är junilistan. Cirka 20% som kan tänka sig rösta på dem ger nog en rätt säker forcering av 4%-spärren, medan det bara var nåt 10-tal procent som skulle kunna tänka sig att rösta på feministpartiet. Men kommer det nära 4% i de reella opinionsundersökningarna, samtidigt som

Om Reinfeldt inger förtroende (jag tror t ex inte att det bar är att gnälla på att borgarnas förslag till beredskap nu går igenom, utan bara låte regeringens tabbar tala för sig självt och visa på statsmannaskap) och junilistan bryter in, då kanske 50%-45% till (s)-alliansen istället blir en borgerlig seger, funderar i alla fall jag. Det kanske inte ens behövs nån junilista om även Leijonborg uppträder lite statsmannalikt (SIC) ;-)

Anonymous sa...
17 januari 2005 22:41

Ja, Reinfeldt kan förstås inte visa på statsmannaskap innan han blir statsman, men... (nån kanske fatta va ja mena...)

/Magnus

Anonymous sa...
18 januari 2005 13:10

För övrigt är detta ett riktigt sk-tinlägg som jag borde ta bort... Gör nog det snart, senare ikväll (när jag får tid). /Magnus

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.