Lika som bär

Med anledning av ett aktuellt nyhetsämne. Bilderna på Zl*tan och Sivan från TV-sidan i gårdagens Metro. (Undra hur man "ligger till juridiskt" just nu :-/ ?)Zl*tan / Adolf


Sivan / Linda


Självporträtt Picasso / Självporträtt Magnus

Comments

One response to “Lika som bär”

Magnus sa...
8 juni 2005 01:55

Jag bör nog själv förklara, att den första jämförelsen är en ironi på medias sätt att beskriva Zlatan.

Den andra jämförelsen är seriös (och Linda i ett svarsmail när jag uppmärksammat denna post: "jag var ju lik sivan! haha").

Att jag alls postade detta beror på att Zlatan-bilden och den på Sivan fanns på samma Metro-sida och att jag först tyckte att Sivan var Linda, och sen såg Zlatans bryska "heilande"... (Nån dag senare bekräftades mina fördomar, när Zlatan fick mest tvåor och någon fyra i en 1-5 poängbefömning i Metro (Expressens mode-gurglande Ebba von Levis (eller vad hon heter) fick av Metro nästan bara femmor dan därpå, och alltså 19 av 20 Metropoäng...(i nån jämförelse med nån annan hjärnskadad mode-fiskmås som jag lyckligen sluppit veta vem det var)).

Självporträttet på mig togs samma dag som postningen (med en 2-megapixelkamera, med och utan blixt och förstorad och förminskad till gruskvalitet i Paintbrush; intresseklubben noterar, antar jag) och jag är inte eller har aldrig varit nazist. En vidrig ideologi, aldrig bättre än våldsvänsterns!

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.