Landslagets stora vedermöda!

Sport:

I Biblens Uppenbarelseboken (Johannes Uppenbarelse) beskrivs hur i ändens tid en vedermöda på sju år med sju vredesskålar och en massa annat i sju-tal som sker.

I går var Zlatan, Henke och Ljungberg skadade och vår tränare Lagerbäck satt, som en kungs öde i en antik tragedi, isolerad i karantän. Men fyra stycken vedermödor/vredesskålar/basuner (vad det nu står om i Bibeln?) räcker ju inte. Ty av de sju "eländena" är det ju tre som ännu fattas.

Nå väl. Två av de övriga bästa, Källström och Mellberg, är alltså också utslagna nu.Det sjunde inseglet... eh... inseglande skadan återstår dock.

Hög tid att sätta in Tomas Nordahl som toppforward! Gammal genuin kompetens som biter och kanske även kan blidka gudarna.På lördag kulminerar alltså vedermödan, men överlever Sverige dessa bakslag?

Googlade just fram att landslaget klarar sig, bara de bär Guds sigill... på sina pannor... då blir de inte plågade... men det är var väl det falska gudstecknet "666"? Den helige ande är också guds sigill som skyddar i hjärtat... sen är det förstås sju sigillen på bokrullen som ska brytas... innan dessa händelser kulminerar i att Jesus kommer tillbaks och tusenårsriket inträder!

Kan bli en spännande lördag!

Comments

No responses to “Landslagets stora vedermöda!”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.