Några Melanie Phillips-klipp

Har just lyssnat på ett antal intervjuklipp med Melanie Phillips, författare till boken Londonistan (Amazon) som varnar för det ökade inflytande islams och islamism har fått i Storbritannien. (Jag har inte läst boken än men Hyllengren gav betyget "4+ buggade gudskrigare".)

Här en aktuell intervju från Laura Ingraham Show. Mot slutet menar hon att vi måste konfrontera de idéer i radikal islam som uttrycker hat istället för att sopa det under mattan. Det fåtal inom islam som på allvar tagit strid mot islamismens hat har heller inte fått något stöd, menar Pillips.


Diverse andra videoklipp:

Här ett Fox News-klipp på Hotair (transkript av intervjun). Här ett Fox News-klipp och här en kort paneldebatt med en muslim på Sky. (I det sista klippet uppenbart ihåliga argument, som att attentat sker p g a brittisk utrikespolitik eller att brittisk politik måste styras av demonstrationer, från representanten för Muslim Public Affairs Committee. I det andra Fox-klippet ovan behandlas orsaker till varför unga värvas till jihad, nämligen att de orotade och sårbara i ett liberalt samhälle går in i en radikal gemenskap.)


Andra bloggar om: , , ,

Comments

No responses to “Några Melanie Phillips-klipp”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.