Slutar blogga här

Har vid ett par tillfällen av misstag publicerat under editering (troligtvis när return-tangenten kommits åt av misstag), och vad värre är: en radering i bloggerverktyget av det senaste alsteret, som råkat publicerats ofrivilligt, ledde inte till att det försvann från bloggen. En jättebugg alltså.

En mer direkt kontroll av själva flödet/sidkoden saknar jag, så jag går nu över till nåt bättre bloggverktyg (återkommer med adress när det är fixat). Troligen Wordpress.

Comments

4 Responses to “Slutar blogga här”

Robsten sa...
24 augusti 2006 06:35

Wordpress funkar inte på "min" comhemserver, fördelen med blogspot, den funkar på alla servrar. Det är ju ändå mest textmassor man lägger in och en o annan bild.

Magnus sa...
24 augusti 2006 11:44

Va? Blogger och wordpress är ju bara servrar dit man skickar filer, så hur kan det ena inte funka med din internetleverantör menar du? Alla tjänster funkar nog med ditt comhem! (Jag har f ö comhems långsammaste lina ;-)

Det finns en massa man inte kan göra i blogger samt saknas där features som Wordpress bjuder på. (Riktigt hur man hanterar templateskoden i Wordpress har dock inte, efter en stunds donande, inte fattat än. :-P )

Daniel sa...
24 augusti 2006 22:50

Förvisso föredrar jag Wordpress framför Blogspot många gånger om... men det finns bra "hjälpmedel" om nu själva 'interfacet' gör sig irriterande för skribenten. Laddade ner Windows Live Writer (ursäkta reklamen) och det funkar alldeles utmärkt. Skriva sina bloggposter som i en vanligt ordbehandlare, som sen connectar och lägger upp dem när allt är färdigt och klart. Ganska användbart faktiskt och funkar alldeles ypperligt hos WordPress (inte prövat hos Blogspot). Dessutom är det inte så lätt att komma åt enterknappen så att allt går åt pipan.

Robsten sa...
25 augusti 2006 05:13

Jaha, Blogspot har ju en egen server. Trodde WP hade en programvara som man laddade upp till en egen server men jag kanske blandade ihop det med något annat då.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.