AFA:s SD-attack samt snart 4 elefanter...

[Löst länkande och orerande på trött kvällskvist...]

I Eslöv pucklade i går vänsterslynglar som annars hänger på motkraft.nu och socialism.nu på sverigedemokrater under utbildning. Ett inslag på Hallands TV4 här. (Just våldet hyllas på socialism.nu, vilket ju är lätt att förstå med tanke på kommunisten i TV4-studion.)

Tidningsartiklar om saken handlar ibland om att aktivister och Sverigedemokrater rykt ihop, men ibland om att Sverigedemokraterna attackerades av vänsteraktivister. I TV4-klippet påpekar en statsvetare att vänsteraktivisterna knappast i ordets egentliga mening är aktivister. Jag skulle gärna kalla dem antidemokratiska terrorgrupper! I Flera artiklar ser ma även att de unga vänsterterroristerna nu avser att intensifiera våldet mot SD. (Kommenteras enligt UNT-artikel av Säpo.)

(Så? Är Sverigedemokraterna bra? Näe. Kan nog på sikt bli något mindre oseriöst rasistiska i politiken och lite mer lika t ex norska framskrittspartiet och skulle nog först i ett sådant läge förtjäna en s a s stabil riksdagsplats.)


Ministrarna -- två elefanter snart fyra?
Två elefanter spatserade på en liten liten spindeltråd. Det tyckte de var så intressant så de gick och hämtade en annan elefant. Tre elefanter...

Billström av någon anledning sjukskriven. Att Otto Sjöberg, som lett drevet mot ministrarna, inte heller betalat TV-licens (inte heller rader av sossar) berättade häromdan en bloggaren Örtendahl som jag just upptäckte. (HAX surar även på vad han beskrivit som surande moderater och blödige Reinfeldt, som han inte verkar kunna bestämma sig för om han ska stödja eler ej. Dags för Reinfeldt att mer stå för kristallklara ståndpunkter och med mera skinn på näsan a'la "Perssonbrutalitet"?)

Ser även i Kyrkans Tidning, att Nyamko Sabuni kritiseras av muslimer. Ska också hon, som kanske den fjärde ministern, tvingas gå? Reinfeldt skulle i så fall framstå som en delvis misslyckad regeringsbildare (eller blödig för medierna). Det har funnits en tydlighet i utnämningen av Stegö Chilò och Sabuni, men det vore rena vansinnet om den senare skulle tvingas gå av religiösa skäl! Men med tanke på det politiska våldet mot de politiker som inte helt behagar islamister i Europa får man verkligen hoppas att Sabuni undgår hot och våld samt får allt skydd som krävs. Nåt SD liksom inte fick i Eslöv. (Säkert bättre polisresurser efter en allians-mandatperiod.)


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


Technorati Tags:
, ,

Comments

No responses to “AFA:s SD-attack samt snart 4 elefanter...”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.