Reflections on en vresig lördagsmorgon

Kurt Lundgren noterar att Aftonbladets Lena Mellins statsvetenskapligt och juridiskt riktiga bedömning, att Danielssonaffären kan vara "årtiondets politiska skandal". Det är ju inget överdrivet konstaterande. På TV8:s Adaktusson (se programmet via webb-TV i övre menyn! Programmet mycket sevärt!) ansåg ju självaste Anders Milton att det som skedde i den förra regeringen mycket väl kan vara något som måste betecknas korruption.

Jan Kallberg noterar den senaste nyheten i denna affär (om det nu var en nyhet i affären?), nämligen att Lars Danielsson ska skriva en bok -- bli författare (SIC!) -- och kommenterar:
Jag säger ingenting. På medeltiden hade Lars Danielsson halshuggits och steglats.

Själv noterar jag att ingen av de fyra största tidningarnas webb-sajter -- vere sig SvD, DN, Expressen eller Aftonbladet -- har Danielsson-affären på "hemsidelöpet". Miljö-skriket och att Anders Borg har rest för 9000 kronor mera än om han hade haft en lägenhet i Stockholms innerstad är sådant som är de stora skandalerna nu.

Korruptionsaffären verkar vänsterjournalist-kadern ha begravt. Noterar att det nya talkshow-programmet i P1 med vänster- och Ekotjournalisten Jesper Lindau, som enligt programinformation (fanns tidigare; nu bara detta) skulle ge sina personliga synpunkter på skeenden i samhället (Fri radio? Objekivt enligt sändningstillståndet?), att detta program hittills endast fokuserat på Danielsson som författare och då intervjuades Göran Greider där slutsatsen av det hela blev att en del sossar som blir författare blir inte bra författare, nämligen höger-sossar... PLONK! (Danielssons egentliga brott är alltså att han är för mycket höger... jeeee!!!!!)

Hjälp! Förflytta mig till nåt land med rättskänsla och schysta medier! Får väl försöka stå ut genom att hålla på med bloggandet -- även det terapeutiska bloggande som denna bloggpost antagligen är :-/.

Gardebring har förresten en bra analys av Mona, med uppgifter som inte medierna drivit alls. De är ju så upptagna med att försvara politiker i vänsterblocket och anklaga alliansens politiker för varenda nullitet och ickehändelse!


Howdi-howdi och trevlig helg!


Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Comments

No responses to “Reflections on en vresig lördagsmorgon”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.