VladTepes vettiga videos raderas -- Youtube hotar radera kontot

Kanske en detalj, men så typisk att den förtjänar denna post.

youtube


Detta är visst något många drabbas av. Fick själv, någon dagar efter att en muslim mordhotat mig i gästkommmentar på min kanal (en muslim klarade inte min referens till forskare om bakgrunden till påståendet att Israel skapat Zions vise protokoll), meddelande från Youtube att de tog ner videon med diskussionen och att de tar ner min kanal om det (vad?) upprepas inom ett år.

Då jag är rätt inaktiv på Youtube (de kan iofs stänga mitt konto när de vill, då jag har liknande MEMRI-videos som den "islamofobiska" de raderade) överlever jag tydligen. Att det finns såväl en massa nazistiska Youtube-konton som radikala islamistiska som t ex predikar förtryck av otroende tycks Youtube inte upptäcka. De tycks få kalla fötter av klagomål på islam avslöjande klipp. (Vi civiliserade anmäler nog mer sällan.)

Andra bloggar om: , ,

Comments

2 Responses to “VladTepes vettiga videos raderas -- Youtube hotar radera kontot”

robban sa...
19 april 2010 21:17

läste nånstans nyligen att youtube är saudi ägt, har ingen aning om det har någon relevans eller bara är ett rykte. kan ju förklara en del av strulen i alla fall.

20 april 2010 14:40

Om Youtube ägs av saudier har det relevans. En verksamhets ägare kan alltid prägla den. Men det finns andra förklaringsmodeller, såsom att modererare är lata och ger efter väl lätt på klagomål vilka inte behöver vara sanna utan att kontrollera något. Kan bero på att de är få (unermannade) och/eller att en primitiv metod används.

Googlade att Google äger Youtube... Google ruggigt stora. Bra alternativa videosajter finns dock.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.