Tysk TV om naiv vänster på Ship to Gaza

Tysk TV om Ship to Gaza (via VladTepes):I detta nyhetsklipp framgår hur naiv den vänster som följde med på Ship to Gaza är. Bl a beträffande arrangören IHH, en islamistisk organisation med koppling till turkiska Milli Görus. Milli Görus beskrevs intressant i detta TV-reportage.


Även Pophöger har bloggat om detta.

I SvD redovisas andra uppgifter om antisemitiska kopplingar.


Relaterat i Twingly-media: VL, VL(2), SvD
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

5 Responses to “Tysk TV om naiv vänster på Ship to Gaza”

Anonym sa...
13 juni 2010 16:39

Så då var det helt okej att döda nio stycken; för att de var naiva.

13 juni 2010 18:56

Anonym. Ingen naiv i vänstern dödades vad jag vet.

Några besköts och dog för att de gav sig på israeliska soldater med bl a järnrör, knivar och skjutvapen (en fick ett skott i magen), men det nämns inte här. Det är tillåtet att hålla sig till ämnet...

Anonym sa...
13 juni 2010 20:26

Vänstern är ofta naiv när det gäller mellanöstern och blåögd. Lite paradoxalt det här, vänstern ser rött men är blåögd.

Anonym sa...
14 juni 2010 00:01

Europeiska vänsterpolitiker som glassar runt på båtar med högerxtrema och rasistiska "martyrer"...snacka om hyckleri...här verkar det vara att välja mellan de extremister man gillar bäst! Samtidigt man kritiserar de som kanske har gjort rätt (läs Israel).

Men om man läser nationalsocialism samt socialsm och kommunism så ser man dess likheter...Hitler ogillade 1913 FED-privatisering och skyllde allt på judar (kapitalister). i AVK dödade Nazityskland 6 miljoner judar...medan det kommunistiska Ryssland/Sovjet mördade 9 miljoner judar - men alierade kan man inte lägga all skuld på.

I Europa händer saker mot judar som rödfärgade europeer samt muslimer totalt ignorerar.

Marcus sa...
22 juni 2010 04:00

Men seriöst, skulle de ha hittat in på ett höger-extremistiskt turk-språkigt forum och hitta en passagerarlista, sen dubbelkolla varenda person på listan? Passagerarlistan kom väl dessutom upp EFTER resan avslutats?Hur annars skulle de fått reda på att medlemmar ur BBP var med? Det var verkligen inte särskilt naivt. Tendentiös rapportering - visst är det problematiskt att dessa människor var ombord, men att skuldlägga alla som åkte tillsammans med dem..?

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.