Douglas Murray i debatt om kritiken mot Israel

Sunday Morning Live på BBC1.

Har antiisraeliska stämningar stärkts efter Camerons påhopp mot Israel? I detta program verkar många angelägna om att få smäda Israel. Medier gillar iofs ofta Israelkritiska vänsterdebattörer. Men Murray och Naftali Bennett kommer också till tals.

Youtube


Relaterat i Twinglymedia: VL, SvD, HD, DN, Dagen, GP
Andra bloggar om: , , , , ,

Comments

2 Responses to “Douglas Murray i debatt om kritiken mot Israel”

Pope sa...
5 augusti 2010 12:56

Ja, Murray och Naftali kommer också till tals och dom säger inget vettigt överhuvudtaget. Samma gamla bortförklaringar. Gazainvånarna har det bra, Turkliet ockuperar Cypern. Vadå, ok om Turkiet ockuperar så är det lika bra att ockupera vi med? Även om det skulle vara så att Israel har rätt till landet så spelar det inte så stor roll längre. Den stora frågan är hur Israel kan behandla människor som dom gör. Det är inte bara i Gaza, det är överallt och gällande alla palestinier. Som t ex att ta deras id-kort för att man känner för det. Id-kort som dom sen får hämta efter att ha blivit kallade till utfrågningar där väntan på själva mötet är 8 timmar i solen utan mat eller vatten. Alld enna psykiska terror Israel sysslar med är så sjuk. När er hjärntvätt börjar släppa kommer ni undra hur det är möjligt att man gav stöd till den typen av människohantering.

Anonym sa...
5 augusti 2010 13:33

Pope du är inte så dålig på det du heller =) HAHA, dom får stå i solen utan mat och vatten =) Haha, dom får väl ta med sig mat och vatten då? Eller är det monstren från israel som dödar dom om dom har med sig mat och vatten? =)

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.