Media-kalejdoskop III/IV

Har läst en excellent betygsättning på partiledarnas insatser i veckans partiledardebatt, nämligen den av Johan Ingerö. Det fina med hans kommentarer är att de helt bortser från korrektheten i innehållet i debatten. Alltså att fokus enbart är på retorik och slagkraftigt formulerat budskap. Mycket snyggt!

Göran Perssons skicklighet jämförs med Bushs, och när man sedan ser hur nämnde Göran kramar om sin redan bleke huvudmotståndare – denne oppositionsledare som skulle behöva sätta alla de horn denne nu eventuellt besitter i sidan på nämnde Göran – så blir man ju lite paff.

Bild i Expressen:
Måste Göran krama hem valsegern så gör han nog också det! Det kan vi vara rätt säkra på, och man skulle nästan önska att Reinfeldt kunde sniffa lite kokain innan TV-drabbningarna, bara det satte lite liv i den lite för tidigt i förskott självutnämnde landsfadern. (Men denna önskan kan kanske jag nästan skulle kunna åtalas för? Bäst att ligga lågt. Men min använding av bilden ovan är nog inte heller den alldeles okej, men Cornelia Nordström tog den i alla fall!)

Comments

No responses to “Media-kalejdoskop III/IV”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.