Hillary knäcks av svärmorsdröm

Blir det inte Hillary så blir det nog denne svärmorsdröm som blir demokraternas presidentkandidat. Mycket talar för det enligt Mathias Sundin, som noterar att Edwards slår knock på Hillary i viktiga Iowa. (**)Han har iofs en politik också. Anses vara ganska mycket vänster, men såklart inte så farligt vänster i ett europeiskt perspektiv. Advokat. Kanske har en mix som både kan få med sig delar av vänsterdemokraterna samt få en del republikaner att rösta blått? Utseendemässigt en mix av Michael J Fox och Kevin Costner? En ny JFK har det visst viskats... Gäsp. En advokat ju!

Vidare. Blir det inte Gulliani Hillary eller John McCain Edwards (kanske inte den senare, nu när amerikanen är trött på kriget) så blir det nog Obama sin Ladi... eller vad han nu heter som vill bli elefanternas demokraternas överste 2008. Här (tyvärr) hos tönten Conan O'Brian.På tal om Conan, Här är en bild på en före detta presidentkandidat -- en av de få ickepresidenter som utropat sig som segrare i presidentval? -- Al Gore som jag från TV-soffan fångade på Conans show i höstas. Tänkte skriva ett inlägg om likheterna mellan honom och Arne Imsen. För man ser väl att det är något sakralt och övernaturligt på denna oredigerade bild? Profetiorna. Uppmaningarna till bot och bättring. (Uppdaterad text, och jag ber om ursäkt för en insinuation om dubbelmoral hos pastor Imsen, som onekligen var konsekvent och hade integritet.) Men jämte likheter finner man hos Gore dubbelmoral. Bland annat flög han några varv runt jorden för att hindra människor från att flyga. Här kommenteras uppenbarligen magin:Nog med töntigt bild-orerande!

-
(**) Nej, en liten uppdatering bara: Oddsen talar enligt Usaval.se fortfarande klart för Hillary Clinton. Enligt odds den 11: december låg andeväsendet Gore före Obama! (En moonbat-vänster som distraherar odds-kalkylerna?)
Hillary Clinton 2.10
Al Gore 4.75
John Edwards 5.50
Barack Obama 5.50


Andra bloggar om:

Comments

3 Responses to “Hillary knäcks av svärmorsdröm”

LiberalKid sa...
17 december 2006 17:43

Edwards är protektionist. Mer vänsterekonomi är knappast vad USA behöver.

Larz sa...
25 maj 2007 17:18

Vem är du som dömer?
Vad menar du med att pådyvla Imsen (som lämnade jordelivet 1999) epitetet "dubbelmoral"?

Kände du Arne personligen?
Det gjorde jag.
Han var en mycket ärlig människa.
Och ärliga människor utgör alltid ett hot i denna värld av förljugenhet och ytlighet.

Magnus sa...
26 maj 2007 13:46

Dubelmoral var naturligtvis alldeles på tok fel, och jag ändrade det. Jag ber så mycket om ursäkt och hoppas att denna ändring duger...

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.