Italiensk politiker möter allvarligt dödshot!

16262-santanche.jpg

I Italien har parlamentsledamoten Daniela Santanche fått ett allvarligt dödshot mot sig efter att hon i oktober ifrågasatte den muslimska slöjan och av en imam då kallades för infidel. (Länk till artikel i adnkronos international.) Hon sa bland annat att slöjan inte är religiös klädsel, att det inte står i Koranen att slöja måste användas samt att slöjan inte är en frihetssymbol.

Nu har hon så fått ett dödshot med bilder på Theo van Gogh och Ayan Hirsi Ali med texten att den som ligger bakom hotet ska bli befriad, ungefär som det brukar låta från dödskulter som ju fundamentalistisk islam nu verkar ha blivit. Van Gogh ritualmördades efter att ha producerat Ayan Hirsi Alis manus till en film om våld mot kvinnor i islamisk tradition.


(Tipsades på Atlas Shrugs.)


Kortnotiser i samma ämne

Noterar att en tysk ...inrikes-/civilminister (Interior Minister) säger att islam måste reformeras och bli upplyst samt även har ifrågasatt ansiktstäckande slöja (D.Welle).

Som kontrast till notisen ovan är jag rätt säker på att de senaste dagarna ha sett en artikel om en islamisk autkoritet som hårt kritiserat FN och de mänskliga rättigheterna. Har nu letat i minuuuuter! Den länken lägger jag ut så fort jag hittar den (och hojtar då till om den i eventuella senare bloggposter).


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Italiensk politiker möter allvarligt dödshot!”

Outfits.se sa...
30 april 2007 21:29

hittar du den länken..ne trode det väll..den finns inte din dumma jävla idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Magnus sa...
15 maj 2007 05:18

FN:s råd fär mänskliga rätigheter har ju en majoritet med islamiska ickedemokratiska länder. Därför motsatte sig rådet efter Muhammedkrisen att religion ska få beskrivas nedsättande:

"The UN "Human Rights" Commision today attacked the freedom of speech when it passed a resolution urging a global prohibition on the public defamation of religion - a response largely to the furor last year over caricatures published in a Danish newspaper of the Muslim Prophet Muhammad."

http://apnews.myway.com/article/20070331/D8O6R8V03.html

Men det finns även de som direkt motsätter sig exempelvis homosexuellas rättigheter. Detta begriper den som har den minsta lilla kunskap om islam (där sharialagar tillämpas i islamiska länder råkar de som lever ut homosexualitet riktigt illa ut; d v s dödsstraff). Vad jag syftade i texten på var en specifik kritik från en australiensisk imam. Den artikeln hittade jag dock inte.

outfit.se, spara lite på utropstecknen nästa gång du kommenterar. Det skulle du vinna på vad gäller att ge ett seriöst intryck. Skriv inte heller "dumma jävla idiot" om någon. Lycka till!

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.