GT kryper för kriminell vänster?

Bloggaren Hans-Iwar Bratt har till en muslim samt Svenska kyrkan mailat frågor om de är för bl a stening beskriven i Koranen respektive Bibeln, och frågor och svar publiceras på bloggen.

Ska nu göra nåt liknande med ett mail jag skickade till Göteborg-tidningen (GT) i eftermiddags rörande en artikel i dag som beskrev hur en domare i migrationsdomstolen fått sitt hem utsatt för vandalism samt mordhotats. Rödfärg hälldes ut, hot sprayades och en yxa sattes i lämnades vid dörren. Detta måste ju benämnas som fascism av idag, då det är politiskt våld.

I GT-artikeln sägs att en vänsterextrem organisation tagit på sig attacken och även lagt ut information om den på sin hemsida. Men GT skriver inte ut vilken organisation vilket ju kan få en att misstänka kryperi för samhällsomstörtande vänster från journalister med vänstersympati. (Finns förresten många såna organisationer här i Göteborg; ni kan inte ana vilka tåg r:are och diverse rödbrunsvart vänster drar 1:a maj!) Att GT inte skrev ut organisationens namn kan möjligen bero på att de inte vill försvåra utredning, men hur troligt är det när information om brottet lades ut av organisationen själv?!

Vidare kan ju vanliga politiker som, säg, inte betalat sin P-bot hängas ut med feta rubriker, så varför hålla käft om en vänsterorganisation som gör detta?!

Jag skickade således följande mail till GT:s redaktion och artikel-skribenten och uppdaterar denna post när svar kommer.

Hej GT:s redaktion och Carl-Magnus Fagerholm!

Detta brev och svaren på det kan komma att publiceras på min blogg, http://magnusorerar.blogspot.com

-
Jag läste artikeln(*) om en domare i Göteborg som vid sitt hem fått rödfärg uthälld, hot sprayad samt en yxa fasthuggen i dörren, och ni skriver ju följande om förövarna:

"Den vänsterextrema organisation som säger sig ligga bakom attacken berättar själv på sin hemsida om vad de gjort och syftet med aktionen."

Varför skriver ni inte ut vänsterorganisationens namn, när denna organisation enligt er artikel t o m själv på sin hemsida tagit på sig detta kriminella dåd?!

Menar ni att det inte är av allmänintresse? Kan ni i så fall förklara skillnaden i allmänintresse mellan detta och när en partipolitiker som begått ett betydligt mindre brott, exempelvis obetalda P-botsavgifter, hängs ut som just en företrädare för ett parti.

Jag har svårt att se allmänintresset i mitt verkliga exempel i föregående stycke, medan allmänintresset att veta vilken organisationen som utförde det som är beskrivet i er artikel framstår som oerhört stort!

Jag ser fram emot ett svar!

--
Hälsningar, Magnus Andersson


(Googlade nu på detta och fann i SvD samt Barometern en TT-artikel där det står att AFA genomförde attacken. Ska ändå bli kul att se hur Göteborgs-tidningen motiverar utelämnandet av organisationens namn. Om jag får något svar nu...).


(Uppdatering: Nu har DN en artikel också.)

Uppdatering 1/8: Har ännu inte fått något svar, men mailade Carl-Magnus i går kväll. Avser att maila och honom och GT om några dagar också, för att få en förklaring.

Ung och fin organiserad vänster (AFA-foto, från fascistiska Motkraft):
afa


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Comments

No responses to “GT kryper för kriminell vänster?”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.