varthelst jag såg jag såg en ...arg muslim

Arg CAIR-boss om skola

En skola i San Diego, Carver Elementary School, delar i strid mot lagen upp klasser efter både kön och religion, och har likaledes i strid mot regelverket schemalagd bön där skolans lokaler ockuperas en timme då inga andra än muslimer släpps in på skolan. Om detta exempelvis på CNS News (**).

Här en diskussion om detta mellan radiovärden Roger Hedgecock och CAIR:s ledare Ibrahim Hooper (CAIR, en organisation som mest ägnar sig åt att provocera och dissa amerikaner och amerikanska myndigheter med anklagelsen att muslimer behandlas illa; ett exempel här):Den organisation som ska bevaka fall som detta, American Civil Liberties Union (ACLU), har visst i vägrat ta ställning här men i ett uttalande sagt att staten och kyrkan ska vara åtskild och skolor inte tvinga elever till kristen bön. ACLU har kritiserats för njugghet mot kristendom men en annan måttstock för islam. American Civil Rights Union kommenterar här fallet och kritiserar ACLU för att inte verka för skiljandet av moské och stat! (Förmodligen har de den postmoderna mångkulturella diskurs där andra kulturer anses förmer än den egna, som istället förringas.)


Arg konspiratorisk kongressledamot

Den förste muslimske kongressledamoten, Keith Ellison ska visst ha starka band till just CAIR, där hans politiska kampanjer bl a finansierats av den muslimska organisationen. Han konverterade i ungdomen till sunni-islam samt var på 90-talet engagerad för den rasistiska organisationen Nation of Islam. (Läs mer på "Ellison for dummies".) Han är han tydligen i en klass för sig och har nu gått ut och jämfört Bush med Hitler. Han hävdar att Bush planerade 911-attentatet och har för avsikt att skapa ett nytt Tredje riket. Se artikel i The Telegraph.

keith_ellison.jpg

Här bashar demokraternas kongressledamot Bush-administrationen som diktatur för att Dick Cheney inte (anser han) ska ha svarat på hans (konspiratoriska) frågor, men där han även påstås att 911 syftat till sådant som tortyr och diskriminering av raser religiösa minoriteter:
Uppdatering: Robert Spencer tar upp Keith Ellison i senaste Jihad Watch.

----------------------------------------------------------------------------
(**) CNS-artikeln nämner även att universitetet i Michigan installerat fotbad för skattepengar. Här kan jag även passa på att nämna att ett college i Minnesota enligt en Atlas-post också skattefinansierar fotbad samt avsatt nästan en hel våning för muslimsk bön. Det var förresten i Michigan man enligt en tidigare bloggpost hade islamiserad undervisning i secondary school. Är USA för liberalt?


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Comments

No responses to “varthelst jag såg jag såg en ...arg muslim”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.