Minister: "Vi blir islamiserade" -- samt Ayaan Hirsi Ali-intervju

Ser i bloggen Winds of Jihad att Hollands integrationsminister, Ella Vogelaar, har medgivit att Holland vid en viss tidpunkt kommer att bli ett islamiskt land. Vidare sa hon att Holland kommer att få en "kristen-judisk-islamisk kultur" (SIC!).

Det senare påståendet fick mig att tänka på något en politiker i Umeå sa, kommenterandes kritiken mot det planerade moskébygget där. Politikern menade att folk är oroliga för att de saknar kunskap om det annorlunda. Men politiker kan alltså själva sakna kunskap om så grundläggande saker som att islam snarast per definition står i strid med judendom och kristendom. (Inget islamiskt land har religionsfrihet, vilket Zakir Naik, en av islams ledande försvarare, förklarar och försvarar i en video i denna post.)

-

Ministerns uttalande att Holland inom sinom tid blir muslimskt står ju förresten (bortsett föreställningen att islam, judendom och kristendom kan utgöra en enhetlig kultur) inte i logisk motsättning till Muammar Gaddafis uttalande nyligen, att Europa har att välja på att slåss eller falla under islam; att islam tar över utan svärd, vapen eller militär. Fyra minuter in i detta Youtube-klipp säger Gaddafi ungefär:
"Europa befinner sig i en vägvalssituation, och så även Amerika. De får med tiden antingen finna sig i att bli islamiska eller förklara krig mot muslimerna."
Gaddafis ord överensstämmer ju inte riktigt med diverse muslimska organisationers klagan över att de är förföljda i väst. Hade de varit det så hade det även funnits en muslimsk migration bort från väst. Sådan flytt har nämligen alltid skett vid förföljelser. I dag kan vi exempelvis se hur judar allt mer lämnar Frankrike, men vi ser inte att muslimer flyttar från väst.

Nämnda argument mot att väst behandlar muslimer illa gav Ayaan Hirsi Ali i en intervju på Avi Lewis TV-show On the Map på Kanadas statliga TV-kanal CBC häromdagen. Lewis visar sig rätt snart vara en vänsterradikal moonbat. Vad sägs om -- efter påstående att USA är en demokrati där varje människa ges en möjlighet att lyckas -- följande fråga:
"Is there a school where they teach you these American cliches? Is it part of your application process?"
...varpå Ayaan lika kav lugn som intelligent svarar... asch, se intervjun istället! Själva intervjun mellan 2:40 och 8:50.

ayaan_hirsi_ali.jpg


Samma klipp på Youtube (utifall ett skulle försvinna):


Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Minister: "Vi blir islamiserade" -- samt Ayaan Hirsi Ali-intervju”

Magnus sa...
16 juli 2007 14:41

Uppdaterar litegrann med denna kommentar. Fann en blogg, Dutch Concerns, som skrev mer utförligt om den holländske ministern. Bland annat följande:

"Unfortunately, Vogelaar is just one of many traitors to the western culture, member of the PvdA political party (Partij van de Arbeid, Labour Party). She is totally incompetent. Ignorance never was an excuse for incompetence, and it's certainly not becoming one now. She actually thought that Mohammed Bouyeri, Theo van Gogh's killer, was some sort of social worker who's ideas she found agreeable."

Nils Dacke sa...
17 juli 2007 14:06

Bra och mycket relevant inlägg, Magnus. Tack för tips om de tre videoklippen. De var sammantaget upplysande och relevanta i dagens situation. Tänk om någon ledande politiker kunde greppa den samlade bild de ger av det islamska vanvettet, som håller på att förgöra oss.

Att den holländska ministern saknar såväl kunskap som förnuft är närmast övertydligt.
Du har givetvis rätt när du säger att: ”islam snarast per definition står i strid med judendom och kristendom.” Men det är värre än så. Islam står i strid med grundläggande demokratiska rättigheter. Se bara hur alla muslimska stater undertecknat CDHRI, som klart anger att MR skall underordnas och tolkas enligt sharia.

Vad beträffar Zakir Naik så har Ali Sina grundligt vederlagt många av hans teser här.

Jag är nästan beredd att instämma i ett av Gaddafis uttalanden. Om Europa vill undvika att islamiseras ytterligare måste det snarast förklara krig, kanske inte mot muslimerna men väl mot islam. Det senare i en förhoppning att många muslimer då kommer att överge islam. Ju längre detta dröjer desto blodigare kommer den uppgörelsen att bli. Notera att Gaddafi nämner Turkiet, kandidatland till EU och en av undertecknarna till CDHRI.

Det stora problemet i sammanhanget är att en överväldigande majoritet av Europas befolkning entydigt avvisar ialam medan deras s k företrädare blundar för detta och dagligen för kortsiktiga personliga fördelar säljer ut allt mer av vårt kulturarv. På ren svenska: som små barn håller de på att kissa på sig utan att inse att det blir stelt och tråkigt efteråt.

Ayaan var som vanligt lysande. Det var belysande den enfaldige intervjuaren när han inte kunde bemöta henne intellektuellt avbråt eller försökte skratta bort det hela.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.