Radikal-töntar: Fördöm hot eller visas ut

Höstdepression, en folköl och världsläget fick mig nog att underprestera denna drapa.

Först: Detta videoklipp (drygt 18 min.) från Nerikes Allehanda, med samtalet mellan muslimer och tidningens ansvarige utgivare, Ulf Johansson har uppmärksammats i dag. De tre muslimska representanterna tycks var och en ha förtäckta hot. Dels mot Ulfs familj och dels mot Sveriges ekonomi. Men även en liknelse om skott (kulor) som "inte är gjorda för att stå på hyllan", vilket iofs kan åsyfta om satir bör finnas, men...
---

Till radikala muslimtöntar:


Fjolligt överspelande "islamic rage boys"-fascister (är inte mannens hälsningspose lite speciell?) bränner Reinfeldtdocka. (Bild: AB; se även DN, SvD och SvD.)

Tjena radikala muslimer! Jag vet att ni är stolta. Radikaaala (ungefär som vissa liberaler är liberaaala?). Sharia och ummah är mumma va?

Ser att Islamic Rage Boy och ni töntmuslimer låtit fotografera er när ni bränt dockor avbildandes vår statsminister. Ni tycks tro att vi ska skrämmas att inskränka yttrandefriheten för er skull. Ta er i br***n och dra åt fanders! Typ.

"Moderate" muslimen Muhammed Omar, på tidskriften Minaret ni vet (i en diskussion med mig försvarandes Iran såsom en mot judendomen positivt sinnad islamisk nation, samt jämställandes Iran och USA rörande dödsstraffet), talade ju ett tag om att publicera Vilks rondellhund för att få en dialog, oklart om vad. Sedan Omar sagt nej var Sekulära muslimer i Sverige (SEMUS) lite mer enträgna med att vilja ställa ut Vilks bild, just i syfte att få dialog, men då Vilks efter några dagar ritat en judesugga -- efter en utmaning av en politiker journalist som hävdade att en sådan var olaglig att rita -- menade SEMUS att just det, en judesugga, gick utöver alla acceptabla gränser; jaha? Har de någongång tidigare protesterat mot de satirteckningar mot judar som arabvärlden kryllar av? Skulle inte tro det. Varje moderat muslim som jiddrar om avståndstagandet från religiös inskränkning av lag kan inte tas på allvar. Själv tycker jag följande bilder som i dagarna publiceras i Australien är rena relativistiska radikalvänsterdyngan, men kan som kristen publicera dem ändå (måste inte, men får inte heller hindra någon).

mary_burqa_jesus_osamabinladen
Bild: LGF

I Australien slår denna konst mot kristendomen. Men ganska tafatt eftersom den provokation bilderna ger hos kristna inte är ett smul jämfört med det raseri en bild på Muhammed ger hos er radikala muslimer. Men jag ska inte vara sämre än er, utan publicerar av ren artighet nu följande klipp som genomtänkt välavvägt svar på Reinfeldtdockan. Men tyvärr lite tamt eftersom detta verkar ha varit en tämligen ond, sannolikt förtjänandes pina, samt redan död person. Se det som försök till dialog om att utvisa hotande muslimer -- och betänk att jämte Reinfeldtbålet är detta knappast heller värre än judesuggan, då den ju plötsligt var mycket värre än Muhammedhunden.

Danish Burning of Mohammed Effigy


Tips: GoV

Innan ni steglar mig, var gärna vänlig och betänk att vissa muslimer sagt sig gilla detta klipp eftersom en avbild av Muhammed faktiskt elimineras. (Kan jag möjligen, fast av andra skäl, instämma i.) Ta helt enkelt det onda med det goda. Kan ni bränna Reinfeldt...


Jo, förresten. En sak till. Jag vet att ni inte bara är töntiga. Jag vet att de despotiska regimer som sett dagens ljus ofta drivits av minoriteter och att ni radikala muslimer inte är ofarliga. Men ni är baske mig de sista värda att backa för!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Radikal-töntar: Fördöm hot eller visas ut”

Ian W sa...
1 september 2007 07:07

Hm, jag undrar, denne Mohammed vad hade han för uppväxt? Fick han aldrig någon trygghet med modersmjölken? Någon mer snarstucken person får man leta efter, minsta lilla kritik eller rolig liten teckning så haglar protesterna in. Han tycks ha en så svag självkänsla stackarn.

8 november 2007 04:12

Kunde inte sova - så jag läste igenom en stor del av din blogg. Mycket bra i den!

Mvh

/FS

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.