Processens första dag (Youtube x2) -- plus fundering

Kan även nämna att Hans tipsar om en intervju med Wilders, av Hege Storhaug.Wilders inledande anförande (transkript här):

YoutubeEuropas öde lär dock bero på demografin. Hittade på en sajt denna kurva för Norge mellan 1970 och 2008 (graf enligt denna sajt tagen från norska Statistisk sentralbyrå, SSB):

gxRtWY9.jpg

Tog själv fram en demografiutveckling här.

Ser hos Erixon samt Ingerö att islam sent om sider börjat att diskuteras. Men sannolikt alltför sent med tanke på att ingen verkar beredd att vilja minska invandring från muslimska länder.

Erixons förhoppning att man ska kunna hävda våra västerländska värderingar gentemot det nya samhälle i samhället som växer fram anser jag naiv -- även om ni kanske finner mig pessimistisk. Det finns inte en chans att göra det utan en våldsam clash -- den som inte anser att det troligaste är att politikerna söker undvika en sådan kan räcka upp en hand.

Det minsta som krävs är att muslimsk invandring minskas. Idag har Sverige per capita åtminstone 3 gånger så stor muslimsk invandring som Storbritannien. Kommer vi ner till säg 1/6 av nuvarande nivå (omkring 5000 istället för omkring 30000) och sådana med inte alltför stor kulturellt avstånd kanske vägen mot helvete i integrationshänseende kan bromsas och viss kontroll etableras.

Det som hotar är nog både enklavisering och mera allmänt inskränkningar i exempelvis yttrandefrihet.

Noterade (via Ingerö) att Philip Wendahl uttryckt sig postitivt till Pim Fortuyn, som önskade mindre muslimsk invandring. Frågan är om man kan lyckas utan en alternativ vision, såsom t ex ett kristet västerländskt samhälle.


Relaterat i media: GP, HD, SvD, AB, DN
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Processens första dag (Youtube x2) -- plus fundering”

Suka sa...
25 januari 2010 09:47

Det ska bli riktigt intressant.
Läste nyss att han har begärt in Van Gogh-mördaren som vittne.
Skulle vara kul om de sände live (fast de pratar väl bara holländska misstänker jag?)

Magnus sa...
29 januari 2010 00:38

Instämmer!

Bör detta ske i dagarna? Läste någonstans att domstolen skulle fatta beslut den 3:e februari. Men det kanske rörde om målet skulle fortsätta eller läggas ned...

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.