DO och smygande islamisering

Apropå fallet där DO gav en muslim rätt som blivit av med aktivitetsstöd för att denne vägrat ta en kvinnlig chef i hand, låt mig återge ett stycke ur boken Modern Day Trojan Horse om strategi för islamisering. Detta om islamisk klädkod för kvinnor (min översättning):

"En del anser att den är kulturell, medan andra ser den som religiös. Oavsett vilket degraderar den kvinnor och behandlar dem som ojämlika, mentalt deformerade och några som inte får synas i offentligheten. Klädkoden rymmer hela konceptet av ett segregerat muslimskt samhälle. Tids nog, när det accepterats, kommer det segregerade samhället och alla dess förhållningsregler att leda till islamisk lagstiftning.

Så snart värdlandet accepterat det segregerade muslimska samhället ställs krav på separata simbassänger eller tider när män inte får tillträde. När detta uppnåtts förs kraven vidare till skolor och andra offentliga miljöer. Krav ställs att inga manliga läkare, muslimer eller icke-muslimer, har rätt att undersöka en muslimsk kvinna, så att sjukhus tvingas att tillhandahålla kvinnliga läkare. Dessa direktiv leder till vissa starka invändningar, men de passerar utan åtgärd. Samtidigt förbigår hela samhället det att sharia håller på att införas mitt framför deras ögon. Detta är bara ett exempel på det sätt den islamiska agendan drivs fram på alla håll."


En mycket bra om DO-beslutet reflekterande artikel är denna av Jasenko Selimovic (FP), kritiserande mångkulturalism som en ideologi som genom grupprättigheter ledar till separatism och -- rakt uttryckt -- islamisering.

Kan även nämna Lindenfors krav på att detta omedelbart överprövas.


Relaterat i bloggar: Stellan Bojerud, Kent Ekeroth, Jimmie Åkesson
Relaterat i media: AB, BLT, VG, SDS, SvD, SMP, DN, Dagen1, Dagen2, Dagen3, SkD,
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Comments

No responses to “DO och smygande islamisering”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.