Politiker vill att muslimer styr

Simon Hughes är framträdande representant och parlamentsledamot för Storbritanniens tredje största parti, Liberaldemokraterna. Tror förresten att han som bisexuell här möjligen är lite extra aningslös.


[Uppdaterat 20110420]

Var lite splittrad över denna bloggpost beroende på att sådant här torde uppfattas som uppmuntran bland muslimer medan det kanske inte är starkt nog för att väcka någon till insikt. Gängse uppfattning hos såväl politiker till vänster som liberaler och konservativa är att islamisk invandring inte är ett problem -- men rådande diskurs tillåter inte heller någon att uttrycka annat.

Diskursen är en slags osynlig barriär, men det ska även sägas att den växt fram i ett klimat av humanistiska värderingar och att en utveckling i riktning mot blint hat mot muslimer bör stävjas.

Befolkningsförändring nu -- accentuerad av fortsatt generös invandring av det slag vi har -- kan dock om ett antal decennier ge lika stor andel muslimer i Sverige som nu i Malmö (Malmös problem nämner idag The Telegraph) varför jag bara ser en politisk väg, nämligen den som blockeras av diskursen om invandring som humanitet (där begränsad sådan är inhuman). Betydligt minskad muslimsk invandring önskar jag inte för muslimers skull, men jag kan tänka mig att konflikter med samt hets mot dem snarast kan öka vid låt gå-politik där islams inflytande ökar. Vad tror du?

HT: Vlad Tepes

Relaterat i media: VG, SkD
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Comments

No responses to “Politiker vill att muslimer styr”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.