M-politiker luddig om FN-trupp -- bojkotta moderaterna i Göteborg!

Denne riksdagskandidat och islamist (PI, Gudmundson) önskar vid 2:50 i detta hälsningsklipp att Afghanistan-trupperna dras tillbaka och ersätts med fredsbevarande styrkor i FN-regi. Och vad är nuvarande styrkor? Visst ja, de har ju maskingevär...

youtube


Waberi står på 5:e plats på moderaternas riksdagslista i Göteborg. Förra valet, då moderaterna var mindre, fick moderaterna i Göteborg fem mandat. I år bör de kunna få upp till åtta mandat.

Att kryssa kandidat 6, 7 eller 8 på listan hindrar inte denne då moderatlistor ger säkra mandat men kryss är osäkra och aldrig gynnat fler än en på en lista. Vid normalt moderat-röstnande måste minst tre personval lyckas vilket är osannolikt.

Moderata riksdagslistor i Göteborg -- även de utan Waberis namn -- ger mandat, så bojkotta moderaterna i Göteborgs riksdagsval.

-
Eller kanske lika bra om slentrianröster tar denne och andra islamister till riksdagen, som där ställer religiösa krav som Nya moderaterna kan visa sin medkänsla. Den utvecklingen borde få vissa som ängsligt avfärdat ämnet att börja fundera.

Relaterat i Twingly-media: BLT, BLT(2), SDS, SvD, SvD(2), HD, DN, GP, GP
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “M-politiker luddig om FN-trupp -- bojkotta moderaterna i Göteborg!”

Anonym sa...
6 september 2010 19:09

Visserligen är det bra att alla partier oavsett färg har högt i tak, men i det här fallet väljer man att av opportunistiska och politiskt korrekta skäl vrida huvudet åt ett annat håll samtidigt som man blundar. Inte precis den Afghanistanpolitik Bildt förordar.

6 september 2010 19:46

Ja, men Waberi är väl som islamisk ledare ett sätt att norpa klanröster. "Medkännande Reinfeldt ser bara möjligheter" typ.

Apropå vad han säger liknar det nog floskler från många okunniga politiker. Vet inte om utrikesutskottets Carina Hägg hade kunnat säga det, men säkert vissa andra sossar.

Detta med att trupperna lämnar Afghanistan är annars SD:s politik. Enligt skuggbudget vill de ta hem styrkorna i Afghanistan och Kosovo. Det positiva hos SD är förstärkning av försvarsbudget med 5 mrd kr per år från 2011.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.