Hjälp mot Youtube-jihadister efterlyses

Youtubekanalen Universefreedom har tagits ned av Youtube och var föremål för en organiserad attack från muslimska aktivister att flagga videos och kanaler de anser är islamkritiska. Se videon nedan!

I videon beskriver Universefreedom hur denne efter att fått video och konto raderat lade upp en video med samma titel som den som rapporterats olämplig men med denna bild som innehåll:Videon anmäldes och togs då faktiskt ned av Youtube! De kollar alltså inte innehåll i straffade klipp och den bakom kanalen Universefreedom ber oss kontakta Youtube för återställning av kanalen. Mejl-adresser till Youtube finns sist i detta klipp:
(Kan nämna att i min oansenliga Youtubekanal ett klipp med en muslimsk präst som hetsar mot kristna, judar och USA fick kommentaren att falsariet Sions vise protokoll hittats på av en israelisk politiker. Jag hittade källan till påståendet och svarade med litteratur och sidreferens men fick då av den som kommenterat ett mordhot i gästboken. Timmar senare meddelande Youtube att de raderat min video som "hets mot folkgrupp" och att upprepning innebär att min kanal raderas. Har liknande klipp så den som anmälde, sannolikt en mordhotande muslim, hade kunnat ta ned min kanal.)

Andra bloggar om: , , , , ,

Comments

2 Responses to “Hjälp mot Youtube-jihadister efterlyses”

Anonym sa...
5 november 2010 16:23

Islam är en så charmig religion.

6 november 2010 12:53

Islam är iofs inte (per se) synonym med dessa jihadister, men att religionen har problem genom dess lära och officiella uttolkning av den får nog sägas.

Skickade nu följande, men skriv nåt eget...:

Hi Youtube abuse, Youtube service, and Youtube suggestions,

a Youtube channel, Universefreedom, has obviously been removed by accident.

Universefreedom seems to have been flagged by Youtube "flagging activists" against political views they regard as pro-Israeli, or against their stance of political (seemingly radical/extreme) Islam.

Can you, please, recover the channel Universefreedom!

[EN PARENTES OM ERFARENHET AV ATT FÅ VIDEO OCH KANAL FLAGGAD OCH ATT VEM SOM HELST KAN TA NED EN KANAL]

Thank You for listening.

/BR, [NAMN], Sweden ([MIN YOUTUBEKANAL])

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.