Avpixlat och SD tycks mer öppet rasistiska

Nu kör Avpixlat två videoklipp som gjorts och lagts upp av Youtube-kontot jultomtemor. Dessa kopplar hudfärg med etnicitet för att sedan håna de som "verkliga rasister" som ogillar att man diskriminerar på det.


klicka för förstoring

Kontot visar en kampanj kallad "Herr Nationell säger sanningen" och hets om att politiker som Mona Sahlin står för folkmord och allt handlar om att vita rasen hotas och måste bevaras. Tror faktiskt inte att SD:are som läser SD-bloggar skulle invända mot smörjan. Min erfarenhet är att angripas som en som "inte förstår", är Expo:it eller liknande när man bemött rasism i poster eller kommentarer.

Jämte att de videoklipp Avpixlat visar är grov rasistisk smörja noteras att kontot favoritmarkerat den extremt antisemitiske och rasistiske William Pierce.


klicka för förstoring

Favoritmarkerade är även klipp där judar påstås planera massinvandringen resp. ett om en grinande "neger" (inringat till höger).


klicka för förstoring

Kontot gör reklam för Sverigedemokraterna och Jimmies favoritsajt var ju enligt intervjun i Sydsvenskan förra tisdagen Avpixlat.


klicka för förstoring

Apropå Sverigedemokraterna, Åkesson och rasism nämnde jag i ett referat av Jimmies tal på Landsdagarna att yttranden om Reinfeldt antydde en s a s biologisk-rasistisk position. När jag nu åter lyssnar -- här mellan 15:00 och 16:30 -- kvarstår detta intryck. Jimmie menar att svenskar som inte har Reinfeldts "brokiga bakgrund" (en farfars farfar som var svart) exkluderas och häcklar även att Reinfeldt gillar basket i en förort som ett försök att splittra Sverige.

Sverigedemokraterna må ha strukit "etnicitet" i programmet, men samtidigt tycks de mer än tidigare blotta en tradition rasistiska värderingar i partiet.

Relaterat i media: DN SVT, SVT
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

4 Responses to “Avpixlat och SD tycks mer öppet rasistiska”

Anonym sa...
20 december 2011 20:10

Vänta en liten sekund.
Har du ens sett videon om judarna?
Det är en judinna som själv säger att de har en ledande roll inom mångkulturen. Klart man får kritisera det dem tycker om man går efter säkra källor, så som denna med Barbra Spectre.
Varför får man inte ens kritisera något judar säger utan att stämplas som ond?
Väx upp och sluta gömma dig på din blogg.

Och jag är en stolt Socialdemokrat, tills den dagen jag dör. Och även jag klarar av att se sådana videor. Sluta fega och väx upp. Det är såna som dig som skapar rasismen i samhället. Jag menar, vi vet att vi har rätt. Vi ska inte vara rädda för rasisterna. Vi har rätt, och vi visar vår rädda sida.
Låt dem kritisera vad dem vill. Om de inte har rätt så kommer de inte kunna komma någonstans med det. Och folket har nog lärt sig en läxa sedan WW2 ska du veta. Så vad är du så rädd för egentligen? Rasistskapare.

Anonym sa...
20 december 2011 20:13

"Everybody says there is this RACE problem. Everybody says this RACE problem will be solved when the third world pours into EVERY white country and ONLY into white countries."


"The Netherlands and Belgium are more crowded than Japan or Taiwan, but nobody says Japan or Taiwan will solve this RACE problem by bringing in millions of third worlders and quote assimilating unquote with them."


"Everybody says the final solution to this RACE problem is for EVERY white country and ONLY white countries to "assimilate," i.e., intermarry, with all those non-whites."


"What if I said there was this RACE problem and this RACE problem would be solved only if hundreds of millions of non-blacks were brought into EVERY black country and ONLY into black countries?"


"How long would it take anyone to realize I'm not talking about a RACE problem. I am talking about the final solution to the BLACK problem?"


"And how long would it take any sane black man to notice this and what kind of psycho black man wouldn't object to this?"


"But if I tell that obvious truth about the ongoing program of genocide against my race, the white race, Liberals and respectable conservatives agree that I am a naziwhowantstokillsixmillionjews."


"They say they are anti-racist. What they are is anti-white."


"Anti-racist is a code word for anti-white."

Anonym sa...
20 december 2011 20:18

Jag vill bevara de svarta så du vet. Är det rasism?
Vi säger att en svart man protesterar emot att hans folk blir ersatt med vita. Gör det han till en högerextremist då?
Om en svart man säger att "Jag vill inte ha massiv vit invandring till mitt land, för då riskerar mitt folk att först hamna i en minoritet och sedan dö ut. Det är folkmord, och det vill jag inte". Gör det denna svarta man till rasist då?
NEJ. Det tycker du inte. Det är för att du är anti-vit.
Alla vita länder och bara vita länder är påtvingade mångkultur. Japan är till 99.9 % Japanskt. Ingen säger att vi ska ta dit miljoner av svarta, eller vita för den delen, för att integrera och assimilera dem där.
Detta är ENDAST påtvingat ALLA vita länder och BARA vita länder. Du är anti-vit helt enkelt.
Du rättfärdigar bara folkmordet på de vita genom att försöka "ta debatten" emot de som ni kallar "rasister".

Du suger verkligen!!!

Anonym sa...
20 december 2011 20:20

BUUUUU... U SUCKS!

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.