Muslimsk krigsförklaring

Detta inlägg är kontroversiellt då det handlar om att Livets Ord hållit ett möte om hur man ska sänka den övre abortgränsen med ett antal veckor...... Nej-nej! Det är bara muslimer som hållit möte om hur sharialag ska införas i Europa. Det är väl ingenting va!


Snaphanen återger här en mycket intressant krönika i Kristeligt Dagblad av teologen och psykoterapeuten Kirsten Sarauw (engelsk översättning). Den tar upp ett muslimskt möte om euroislam och en plan att successivt införa sharia i Europa med målet att omvandla Europa från en kristen till en muslimsk kontinent. "En muslimsk krigsförklaring" mot Europas gamla befolkning nämns i krönikans ingress. Naturligtvis har Tariq Ramadan en nyckelroll i det här:

"Tariq Ramadan foreslår videre, at betegnelsen “krigens hus”, som traditionelt er betegnelsen for områder regeret af “vantro”, skal udskiftes med “bekendelsens hus”, som bedre angiver, at der i Europa er tale om mission frem for egentlig krig.

Her er der så hos Tariq Ramadan en vis modsætning til militant islamisme i metoden, men ikke i endemålet, som for begge parter handler om islamisk dominans. Tariq Ramadan er modstander af muslimers voldsanvendelse i Europa, fordi det kan ødelægge udsigterne for euroislams mere langsigtede mål. Men Tariq Ramadans udmeldinger angående islamisk vold er yderst tvetydige."

Vidare skriver Kirsten Sarauw om ett dokument som går under namnet "Projektet" och författats av Tariqs far, Said Ramadan, en central person i Muslimska Brödraskapet. Dokumentet upphittades under en husrannsakan hos en vän till familjen Ramadan och innehåller en detaljerad 100-årig plan för infiltration och slutligt maktövertagande av Europa och USA.

Vidare om hur man i detta dokument anger att allierande med vänstern i väst är ett medel att nå målet islamisering av väst:
"Interessant er i den forbindelse et punkt i Projektets køreplan, som handler om at udnytte venstrefløjen i Europa (midlertidigt) som trinbræt og allieret på vejen til islamiseringen af Vesten."

Artikeln avslutas med att nämna att idén med euroislam en gång gick ut på att islam i Europa skulle tvingas rätta sig efter västs demokratiska tradition och därmed göra upp med sharialagarna, men att nu Tariq Ramadan och Muslimska Brödraskapet med euroislam avser visionen om islams dominans över Europa.
"Fantasifuldt? Javist, men fantasifuld vilje til magt har før taget Europa på sengen. Det nye er, at fremtidsvisionen om islamisk magtovertagelse bygger på en folkevandring, hvis lige i antal og hastighed aldrig er set magen i verdenshistorien. Mødet i Wien sidste forår er i realiteten en muslimsk krigserklæring mod den gamle europæiske befolkning. Hvornår ser Europas ansvarlige intellektuelle og politiske magtelite skriften på væggen? Endnu kan Europas undergang måske afværges."

Tja, kanske kan Europas undergång ännu undvikas, men då lär krävas att ett verkligt uppvaknande sker. Jean Moulin skrev häromdan om detta utifrån befolkningsförändring, och uttryckte då följande:
"Egentligen skulle vi behöva en väckelse inom det svenska etablissemanget i invandringsfrågan. Inte ens om Sd kommer in i riksdagen, tror jag att den uppryckning som skulle behövas, kommer att inträffa tillräckligt snabbt."
-

Annat:

* Såg en nyhet på Europe News -- och Snaphanen nämner det i sin bloggpost -- från Kuweit News Agency om ett nyskapat "European Muslims' Charter" mellan 400 muslimska organisationer i syfte att "enhance cooperation among Muslims in Europe and to correct the distorted image of Islam". Tro om det här ingår att få Expo att tysta mig?


* Noterar även ett inlägg i Sydsvenskan (*) om att vänstern allierat sig med islamisternas i sin negativism rörande USA:s fredsinitiativ. Något som iofs en panel av unga muslimer också dissade i fredagens Studio Ett; webradio. (*) Hat tip: Moderate EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark, som till skillnad från Bildt och Carlsson tycks vara tydlig mot Hamas och Hizbollah. Förresten är ju dessa palestinier, som många muslimer stöder, inte särskilt fredsinriktade; se t ex videoklippen i Bildt/Carlsson-länken ovan.


När jag skrev detta lyssnade jag åter på radions paneldebatt med unga muslimer och häpnade över att vissa åsikter, såsom att man inte får skämta om religion, inte möttes med några motfrågor eller protester från programledaren. Vilken häpnadsväckande flathet! Feghet?


--------------------------------------------------------------------------------
Twingly-spam till Aftonbladet och tokvänster-proislamistisk krönika.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Muslimsk krigsförklaring”

Steen sa...
12 januari 2008 21:14

Hej Magnus - ser juyst at GoV har översatt den til engelska - kan kaskwe lokke fler svenska läsere ?

mvh S från Danmark


http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/01/declaration-of-war-against-people-of.html

Magnus sa...
13 januari 2008 18:35

Tack för info Steen!

Lede upp länken!

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.