Skola: Judar kristna är apor grisar -- plus mer (videos)

Sökte i Youtube två veckor bakåt på orden BRITAIN ISLAM. Fanns en hel del gammalt, men detta verkade rätt nytt, allt förhoppningsvis från i år.


Muslimsk skola
I detta inslag beskrivs först hur en icke-saudisk lärare på en saudi-finansierad skola valde att bli whistle blower, eftersom...
Extrema islamister i Storbritannien
Här ett annat program (eventuellt från i år) om muslimsk extremism i Storbritannien, av samme Richard Watson som gjorde inslaget ovan.

youtube

(Videolänk uppdaterad 20100301)


Underminerad kristen värdegrund
Följande reportage torde vara från april i år, och rör biskopen Nazir-Alis varning för no-go-areas i Storbritannien, samt att mångkulturalismen innebär att lander avkristnas och gör livet svårare för kristna. Se The Telegraph.

youtube

(Videolänk uppdaterad 20100301)

En annan präst säger i klippet:
"The history is based on our Cristian understanding of the world, that we built a country on this basis. But in the past decades or so, we seems to have lost it. We emphasize multiculturalism to the point of losing our own roots."


Sharia med Al Jazeera
Som om det ovan inte var nog, här brittiska Al Jazeeras program "Sharia in UK" (från i juli). I första klippet uttrycker en muslimsk kvinna stor oro för sharia, men anser inofficiella shariadomstolar är okej. Efter henne kan en företrädare för extrema Hizb Ut-Tahrir typ förorda omvandling av Storbritannien till islamisk stat. Den tredje person Al Jazeera valt att ha med är Stephen Hockman, f d jurist som förordar sharia i sitt hemland.

I andra klippet tas telefonröster med, en man och en kvinna för sharia. Tro om det var svårt att ha en annan uppfattning? Kvinnan som är kritisk mot sharialag varnar även för att de som föreslagits i Storbritannien varit mer konservativa än de i rätt radikala muslimska länder. Hizb Ut-Tahrir-killen hävdar 9 min in i klippet att Saudiarabien inte är ett islamiskt land...


Exotiskt... snart nära dig?
Och vad mer fann då inte Krösamaja på tuben... Skippade slipsprydda shariabank-apologeter för denna kärvänliga hälsning från Luton (den i asyl tvingade bloggaren Lionhearts hemstad). Mitt i byn under affärstid?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Relaterade twingly-länkar:
* SvD: "Politisk tro kan splittra Malaysia"; mångkulturalism misslyckad där.
* DN: "Terrorhot mot OS"; muslimer i minoritet krigar mot stenhårda Kina.
* DN: Liberalen Carl Rudbeck går på muslimers apologetik beträffande sharia.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Comments

No responses to “Skola: Judar kristna är apor grisar -- plus mer (videos)”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.