Exilirakier med mörkt perspektiv

Ljudklipp nedan med exil-irakier. Han sägs ha levat nära islamistisk grymhet och hans åsikt om islam och muslimer kanske färgad av det. En del här gränsar nog till islamofobi i meningen kraftigt negativt generaliserande av muslimer ("the muslims" i bestämd pluralform understryker generalisering). Hoppas även att han är i överkant pessimistisk. Jag förstår såklart att demonisering kan underblåsa konflikt. Islams snara framgång globalt är knappast ett realistiskt scenario, men hot mot Israel och framgångar i Europa är det förstås!

Poängen med detta att återge ett perspektiv som knappt syns i media, inte är per se hätskt mot islam men innehåller realism. (Att media är tyst om propaganda i arabiska medier ser vi förresten när Muslimska brödraskapet skildras som humanister trots detta, eller att detta exempel i Jordanien inte nämnts.)

Exilirakiern menar inte att alla arabländer måste bli islamistiska och utsikter för sekulärt styre tycks ju bättre i t ex Tunisien. Risk gäller områdets allmänna utveckling.

(Apropå skeendet i Libyen just nu skickade förresten Muslimska brödraskapet demonstranter till Libyen (VG). Säger det något om morgondagen?)(Om översättning: Några ord jag inte uppfattade utelämnades och meningar jag inte förstod ersattes med hakparentes.)

[TRANSKRIPT]
Händelserna som startade i Tunisien för några veckor sedan, som avsatte regeringen, har förvandlats till en tsunami i många arabiska och muslimska länder. Även om de flesta som demonstrerar verkligen söker få demokratiska regimer så kommer en upprepning av det som skedde i Iran under Ayatolla Khomeini att inträffa. Anmärkningsvärt är Shans fall den 11 februari 1979 exakt 32 år sedan just idag, då Mubarak föll. Även då firade 10-tals miljoner på gatorna i förhoppning om en bättre framtid. Tyvärr lurades de och bedrogs av Khomeini, som förvandlade deras revolutionen för demokrati och frihet till en teokrati av förtryck. De har istället fått värsta mardrömmen under mullornas sharia som ännu pågår 32 år senare.

Vad media ironiskt och idiotiskt nog kallar radikala och extrema muslimer är faktiskt de i grunden sanna efterföljarna av Muhammed. Muslimska brödraskapet, som rider på vågorna för ett fritt och rättvist samhälle i arabvärlden [närmast helt skapad av vanliga (???)]. Dessa fundamentalister kommer att ta över denna tidvåg i Allahs namn och istället skapa teokratiska regeringar som kommer att bli till och med mer föraktliga och grymma än de som människorna försöker att störta. Jag förutser att de så kallade islamisterna kommer att ta över dessa folkrörelser med list och våld, för Muslimska brödraskapet är de bäst organiserade och mest hänsynslösa. De kommer på kort tid att bokstavligen att utplåna all opposition genom att kalla dem ickeislamiska. Alla sekulära, liberaler, moderata män och kvinnor, media och universitet. De kommer sedan att infiltrera och ta över de polisiära och militära myndigheterna för att terrorisera och förtrycka folket på liknande sätt som nazi-Tyskland och Sovjetunionen, bolsjevikerna. Men Obama, hans administration och de flesta västledare har ännu inte förstått -- inte ens efter 1400 år av observation av islam i praktiken -- det faktum att islamisk sharia, som varje fundamentalistisk rörelse inom islam måste implementera, är helt inkompatibel med demokrati. Talet om islam och demokrati är en oxymoron. Sharia är diametralt motsatt demokrati. [Sharia (???)] Dessutom finns det inget arabiskt ord för att beskriva konceptet demokrati, så att arabiska ungdomar säger al-Demokratia från det grekiska originalet för att beskriva detta koncept.

Behöver du bevis? Okej. Svara på följande fråga. Det finns 54 länder med muslimsk majoritetsbefolkning. Kan någon nämna mer än en som är verkligt demokratisk? Inte? I rest my case. De kristna kopterna, 8-10 procent av Egyptens befolkning kommer att få lida mest. De kommer att bli föremål för ett terrorvälde för att antingen få dem att konvertera till islam eller att lämna sitt land. Samma islamiska terror som tvingar mitt land Iraks urtida kristna att lämna det land som de föddes i.

Under det att jag talar till er mördar muslimer kristna, bränner kyrkor, kidnappar och förslavar kristna flickor i nästan alla muslimska länder, från Sudan till Algeriet, från Filipinerna till Indonesien, från Pakistan till Uzbekistan och på andra håll. Ingen i väst har lyft eller kommer att lyfta ett finger för att hjälpa dem. Obama, som hyllade ett påstått tolerant islam i sitt Kairotal, kommer inte att göra något. Ingen FN-resolution kommer att framläggas till deras försvar. […] Kära lyssnare, jag förutspår, helt baserat på historisk och teologisk grund att nästan var och en av dessa uppror kommer att leda till att islamisk teokrati tar över, precis som skedde i Iran och på Gaza. Media, samt USA och Europa, är av vilka skäl eller vilken agenda de än har kriminellt försumliga när de inte säger amerikanerna och européerna sanningen om vad muslimerna faktiskt i sina egna medier säger på arabiska. I och med detta kommer de att på ett idiotiskt sätt att stödja, hjälpa och vara i maskopi med just de krafter som försöker att underkuva och utplåna oss såsom de gjort.

Islamister är och kommer alltid att vara fullständigt antivästliga. Islams offentligt deklarerade intentioner på alla språk och i alla länder på jorden är att islamisera hela mänskligheten. Deras agenda är inte dold, den är offentlig, men de flesta av våra politiska ledare, media universitet och prästerskap är [fjärmar sig från] denna verklighet och leder oss som om de gick i sömnen mot vår utplåning.

Det kommer även att vara mycket troligt, eller ska jag säga säkert, att vi får krig, som bryter ut i Mellansöstern anstiftat, orkestrerat och utfört av islamisterna mot Israel till att börja med. Som vanligt med araber så skapar de sin egen myt som de sedan tror på. I denna stund känner de att tiden har kommit för att utplåna Israel och dess judar. De diskuterar redan i arabiska medier, TV och tidningar om en slakt liknande nazisternas, helt bortseende från det faktum att Europas judar var obeväpnade civila som utplånades av den tidens mest effektiva krigsmaskin medan Israel har en av världens bästa försvarsstyrkor.

Jag skulle vilja att våra besökare förstod följande mycket oroande och chockerande siffror och realiteter. Israel med 8500 [square miles] och den judiska populationen på 5.5 miljoner står beträffande enbart Hizbollah och Libanon inför över 50 000 raketer och missiler. Detta betyder en missil för varje 110 civil invånare. Extrapolera de siffror som Israel står inför på t ex USA:s landmassa och det amerikanska folket ger följande mycket otrevliga siffror. Det kontinentala USA:s 3.8 miljoner [square miles] betyder att de skulle vara mål för 22 miljoner missiler från Mexiko och Kanada, och det amerikanska folket på 308 miljoner skulle stå under hotet från 2 790 000 missiler. Om inte dessa siffror är nog vet jag inte vad som skulle kunna chocka er som lyssnar förutom sådant som en atombombsexplosion på amerikansk mark eller i Europa. Det är av just denna orsak som USA och Sovjetunionen hade ömsesidig kapacitet att förstöra varandra, så att ingendera sidan ens skulle tänka på att på några logiska premisser starta krig.

Kära lyssnare, var medvetna om att för arabiska muslimer är Israel bara det första steget i att islamisera hela världen. Som de tänker är alla som inte tror på islam, alltså på Muhammed och på hans gud Allah, väsentligen utgörande Ummat al-Kuffar, de otrognas nation. Idag är Ummat al-Kuffar 80 procent av mänskligheten, och utgörs av alla kristna, buddister, hinduer, zoroastrister, judar, animister, ateister, agnostiker, hedonister och så vidare. Vi är alla de som kommer att bli offer för islam och sharia. Tragiskt nog kalkyleras inte med logik fakta eller verklighet när islam eller araber behandlas. Det är helt och hållet på dessa fakta, realiteter och logik, med 500 miljoner araber och muslimer som gaddar ihop sig mot 5.5 miljoner israeler, som detta krig inte kommer att bli barmhärtigt. Kärnvapen kommer att användas och återverkningen av det kommer att påverka hela världen. Den största tragedin av alla är det faktum att USA och Europa i denna avgörande historiska tid leds av dumma, aningslösa och fega regeringar. När alla amerikaner och européer hemskt gärna skulle önska att alla dessa demonstranter uppnådde verkligt demokratiska regeringar har de tragiskt nog historiskt ett trossystem baserat på sharia och deras nuvarande beteende indikerar inte att något positivt kommer att hända.

[...] Jag är verkligen ledsen att min prognos är så negativ och jag önskar vid Gud att det skulle vara annorlunda.
[/TRANSKRIPT]

(Via VladTepes)

Relaterat i media: BLT BLT2 SVT2 SvD SvD EK SkD ST HD HD2 DN DN2 DN3 Dagen Dagen2 GP GP2 VL VG
Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Comments

2 Responses to “Exilirakier med mörkt perspektiv”

Sture sa...
22 februari 2011 02:08

"En del här gränsar nog till islamofobi i meningen kraftigt negativt generaliserande av muslimer ("the muslims" i bestämd pluralform understryker generalisering)."

Samma sak görs med nazister trots att inte alla är folkmordsförespråkare. Trots det tycks det inte finnas behov av nyspråk (islamister? Varför i så fall inte nazisister? Islamofobi? Varför inte nazifobi?).

Att försöka separera shariaförespråkande muslimer från övriga och sedan stämpla de förstnämnda som "extrema" eller "kidnappare av religionen" är inget annat än ett sätt att sopa problemen under mattan och föra folk bakom ljuset.

Om man låtsas som att ideologin som formellt delas av omkring en miljard människor _inte_ bygger på konfrontation och förtryck så slipper man göra något åt det. Dessutom kan det vara jobbigt att få sin livslögn grusad - och det gäller både "muslimer" somm är emot sharia och västerlänningar som använder ordet "islamofobi" på allvar. Då är det bekvämare att skjuta budbäraren och därmed bereda vägen för sharia.

Vad vi behöver är en omfattande informationskampanj om islams historia och vad islam egentligen går ut på - riktad till såväl västerlänningar som okunniga "stolta muslimer" som har inbillat sig att islam står för humanism och demokrati. Vi behöver inte fler desinformationskampanjer som påstår att islam uppfann matematiken, avskaffade slaveriet och räddade Europa från medeltidens mörker.

Anonym sa...
22 februari 2011 08:01

förra veckan började en äldre utländs äldre karl på bussen att tala med mig. han såg bedrövad ut och sa massor bla "ingen är snälla, världen kommer gå under 2012" och han såg ut att vara synsk, så jag frågade lite på skoj jaha vad mer kommer hända? kan ni säga nåt som kommer hända snart? o så såg han lite glad ut och sa hur personer skulle se ut som skulle kliva på bussen senare och bussen skulle få problem. å så hände precis det han hade sagt. först tyckte jag det varl kul sedan trodde jag det nästan var uppgjort som i dolda kameran. men det var nog bara slumpen. men så läser man detta och inser han kanske såg det scenario som beskrivs i texten. då blir det islamiskt världskrig 2012.

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.