Socialdemokrat uppmanar till Intifada... med mera

Från Jihad i Malmö (milt editerat):
Holländska bloggen Klein Verzet berättar:

En Hamasdemonstration i Amsterdam i lördags. Talkörer vrålar Hamas, Hamas! Gasa judarna! och på arabiska Död åt judarna!

Mitt i mobben den holländske socialdemokratiske parlamentsledamoten Harry van Bommel. Han är fullt upptagen med att skrika Intidada, Intifada! Fritt Palestina!, så han "hörde inga andra paroller" (fastän de vrålades i örat på honom)...

Dålig hörsel hade också holländska polisen. De hörde inte alls de rasistiska talkörerna. Däremot ingrep de snabbt och grep en åskådare som viftade med en israelisk flagga.------

Ser förresten att Migrationsverkets avsked av Leif Eriksson för att han pro-israeliskt bloggat om Mellanösternkonflikten ligger fast. Vad har Europa och Sverige blivit?

------

Dick Erixon nämner förresten attacker mot judar i Europa samt hur våra medier okritisk för ut Hamas-propaganda. Även om jag inte håller med om att det är enda eller främsta orsaken till att judar i Europa nu attackeras med våld (det är förstås något som kan upplevas ge alibi åt attackerna, vilket s a s underlättar dem), utan snarare beror på uppmaningar från palestinska (och radikala muslimska?) ledare om våld mot civila judar samt på att vi har haft en s a s oproportionerligt stor invandring från områden i Mellanöstern med mer radikal islam. Detta senare nämner sällan eller aldrig liberaler som Erixon. Mantrat arbetslinjen antas lösa varje problem med mångkultur.

------

Apropå Hamas-propaganda, läs gärna mina eller andras inlägg om Pallywood. Jag skrev om detta fenomen bl a 30 maj 2007, 25 augusti 2006 eller 9 augusti 2006.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tillbakalänkning till allmänt relaterat: DN; SvD
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Comments

No responses to “Socialdemokrat uppmanar till Intifada... med mera”

Skicka en kommentar

Kommentera relevant och undvik invektiv.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.